Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

CHP Genel Merkezi düştü!

SİYASET (AA) - Anadolu Ajansı | 29.03.2015 - 13:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3164+ kez okundu.
 

CHP Genel Merkezi düştü!

CHP'nin bugün Aydın'da yapılan önseçim alanlarında bir rezalet daha yaşanıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin tarihinde ilk kez skandal olacak bu kadar büyük infial yaşanıyor... Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından hazırlatılıp oy kullanılacak alanlara asılan 169 anahtar liste afişleri CHP'li seçmenleri ve milletvekili aday adaylarını çileden çıkardığı gözlemlendi. Şehir merkezlerinde bulunan ve Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ait tüm bilbortlarda  anahtar liste afişlerinin asılı olduğu iddia ediliyor. CHP Aydın Milletvekili Aday Adayı Erdal Demir, "Bunun adı ön seçim değil, önceden hesapları ve kitapları yapılmış sonuçların doğurulması planlanmıştır bir eylemdir. CHP'yi bitirme girişimidir. CHP Genel Başkanı'nın buna seyirci kalmaması gerekir. Bu parti birgün yok olup giderse bunun vebalini kimse veremez. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanının bu hesabı, CHP il ve ilçe örgütlerini ve belediye başkanlarını adeta karşı konulmaz çaresiz duruma düşürülmüştür. Bu seçimin meşruluğu tartışılır duruma düşmüştür, iptal edilmesinden başka bir çözüm yolu yoktur" dedi. Demir, bu durumlara seyirci kalan bir Genel Merkezin düştüğünü düşünüyorum diyerek sözlerine son verdi.
CHP'nin bugün Aydın'da yapılan önseçim alanlarında bir rezalet daha yaşanıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin tarihinde ilk kez skandal olacak bu kadar büyük infial yaşanıyor...

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından hazırlatılıp oy kullanılacak alanlara asılan 169 anahtar liste afişleri CHP'li seçmenleri ve milletvekili aday adaylarını çileden çıkardığı gözlemlendi.

Şehir merkezlerinde bulunan ve Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ait tüm bilbortlarda  anahtar liste afişlerinin asılı olduğu iddia ediliyor.

CHP Aydın Milletvekili Aday Adayı Erdal Demir, "Bunun adı ön seçim değil, önceden hesapları ve kitapları yapılmış sonuçların doğurulması planlanmıştır bir eylemdir. CHP'yi bitirme girişimidir. CHP Genel Başkanı'nın buna seyirci kalmaması gerekir. Bu parti birgün yok olup giderse bunun vebalini kimse veremez. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanının bu hesabı, CHP il ve ilçe örgütlerini ve belediye başkanlarını adeta karşı konulmaz çaresiz duruma düşürülmüştür. Bu seçimin meşruluğu tartışılır duruma düşmüştür, iptal edilmesinden başka bir çözüm yolu yoktur" dedi.

Demir, bu durumlara seyirci kalan bir Genel Merkezin düştüğünü düşünüyorum diyerek sözlerine son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.