Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

CHP Gençlik Kolları Başkanı Tolga Tosun dünya evine girdi

MAGAZİN 14.08.2018 - 18:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3767+ kez okundu.
 

CHP Gençlik Kolları Başkanı Tolga Tosun dünya evine girdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke Gençlik Kolları Başkanı Tolga Tosun, Duygu Tosun ile dünya evine girdi.

AYDIN- Duygu ve Tolga Tosun çiftinin nikahını Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran kıydı. Saadet-Ömer Tosun Çifti’nin kızları Duygu ile Nurten-Cengiz Tosun Çifti’nin evlatları Tolga’nın düğün töreni Düğün Şatosu’nda gerçekleşti. Çiftin nikah şahitliklerini ise Söke Ticaret Odası Meclis Başkanı Veysel Kara, İnşaat Mühendisi Ali Semerci, Sökeli esnaf Murat Turan ve Bünyamin Başduran yaptı. Düğün törenine Torun Ailesi’nin çok sayıda yakını katıldı. Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, "Tolga sevdiğimiz bir kardeşimiz. Tolga ve Duygu'nun nihakını kıymak benim ayrı bir mutluluk. Bir ömür boyu mutluluk diliyorum" dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke Gençlik Kolları Başkanı Tolga Tosun, Duygu Tosun ile dünya evine girdi.

AYDIN- Duygu ve Tolga Tosun çiftinin nikahını Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran kıydı.

Saadet-Ömer Tosun Çifti’nin kızları Duygu ile Nurten-Cengiz Tosun Çifti’nin evlatları Tolga’nın düğün töreni Düğün Şatosu’nda gerçekleşti. Çiftin nikah şahitliklerini ise Söke Ticaret Odası Meclis Başkanı Veysel Kara, İnşaat Mühendisi Ali Semerci, Sökeli esnaf Murat Turan ve Bünyamin Başduran yaptı. Düğün törenine Torun Ailesi’nin çok sayıda yakını katıldı. Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, "Tolga sevdiğimiz bir kardeşimiz. Tolga ve Duygu'nun nihakını kıymak benim ayrı bir mutluluk. Bir ömür boyu mutluluk diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.