Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP gençliği kendi adayını çıkarıyor

SİYASET 29.04.2018 - 16:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3146+ kez okundu.
 

CHP gençliği kendi adayını çıkarıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın gençliğinin, partinin cinsiyet ve gençlik kotasını değerlendirerek Milletvekili Genel Seçimi’nde gençliği temsilen bir adayın bulunmasını kararlaştırdığı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, CHP? Aydın İl Gençlik Kolları’nın da bilgisi dahilinde Söke ve Kuşadası Gençlik Kolları bir aday adayı çıkarmaya karar verdi ve Tuğba Özturlar ismi üzerinde anlaşmaya varıldı. Karar toplantısına CHP Söke ve Kuşadası Gençlik Kolları Başkanlarının da katıldığı, Söke Gençlik Kolları Başkanı İlkyaz Gölcük’ün bir açıklama yaparak, İl yönetiminin de olduğu toplantı sonucunda, gençlik kolları olarak katkı koyduklarını, bundan sonraki süreçlerde de gençlik kotasına bölge olarak talip olacaklarını ve kadro yetiştirme sürecini tüm bölgede önemseyeceklerini söylediği ifade edildi. Tuğba Özturlar’ın da bu sonuçtan memnuniyet duyduğunu belirterek, aday adayı olma sürecini değerlendireceğini söylediği dile getirildi. İl Gençlik Kolları ve İlçe Gençlik Kollarının Tuğba Özturlar ismine memnuniyetle baktıkları bildirildi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın gençliğinin, partinin cinsiyet ve gençlik kotasını değerlendirerek Milletvekili Genel Seçimi’nde gençliği temsilen bir adayın bulunmasını kararlaştırdığı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, CHP? Aydın İl Gençlik Kolları’nın da bilgisi dahilinde Söke ve Kuşadası Gençlik Kolları bir aday adayı çıkarmaya karar verdi ve Tuğba Özturlar ismi üzerinde anlaşmaya varıldı.

Karar toplantısına CHP Söke ve Kuşadası Gençlik Kolları Başkanlarının da katıldığı, Söke Gençlik Kolları Başkanı İlkyaz Gölcük’ün bir açıklama yaparak, İl yönetiminin de olduğu toplantı sonucunda, gençlik kolları olarak katkı koyduklarını, bundan sonraki süreçlerde de gençlik kotasına bölge olarak talip olacaklarını ve kadro yetiştirme sürecini tüm bölgede önemseyeceklerini söylediği ifade edildi.

Tuğba Özturlar’ın da bu sonuçtan memnuniyet duyduğunu belirterek, aday adayı olma sürecini değerlendireceğini söylediği dile getirildi. İl Gençlik Kolları ve İlçe Gençlik Kollarının Tuğba Özturlar ismine memnuniyetle baktıkları bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.