Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP, Efeler’de delege seçimini tamamladı

SİYASET 31.10.2017 - 15:17, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2235+ kez okundu.
 

CHP, Efeler’de delege seçimini tamamladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler İlçe Başkanı Mehmet Şık, delege seçimlerini tamamladıklarını açıkladı.

AYDIN- Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Şık, Efeler’de 10 Eylül’de başlayan mahalle delege seçimlerini dün (Pazartesi) itibariyle bitirmiş bulunduklarını söyledi. Başkan Şık, 83 mahallede üyelerinin oylarıyla belirlenen 400 delegeyle ilçe kongresini gerçekleştireceklerini, 8 bin üyelerinin bulunduğu Efeler’de, yaklaşık 5 bin üyenin katılım sağlayarak mahallelerinde ilçe kongresinde oy kullanacak delegeleri belirlediklerini dile getirdi. CHP Efeler İlçe Başkanı Mehmet Şık, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Öncelikle, seçimlerimiz boyunca ilgi ve alaka gösteren üyelerimize, görev alan ve emek veren dostlarımıza ve ilçe yönetimime teşekkür ediyorum. Üyelerimizin oylarıyla seçilen delegelerimizi tebrik eder, bu vesileyle ilçe kongremizin partimize yakışır bir şekilde, şölen havasında geçmesini temenni ediyorum. Unutmayalım ki, asıl mücadelemizin Cumhuriyetimizi ortadan kaldırmak isteyen tek adam rejimi olduğu, ülkemizi aydınlık günlere tekrar kavuşturmak için birlik ve dayanışma içerisinde halkımıza umut olmamız gerektiğidir. Bu sorumluluk ve bilinçle hareket ederek herkesi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler İlçe Başkanı Mehmet Şık, delege seçimlerini tamamladıklarını açıkladı.

AYDIN- Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Şık, Efeler’de 10 Eylül’de başlayan mahalle delege seçimlerini dün (Pazartesi) itibariyle bitirmiş bulunduklarını söyledi. Başkan Şık, 83 mahallede üyelerinin oylarıyla belirlenen 400 delegeyle ilçe kongresini gerçekleştireceklerini, 8 bin üyelerinin bulunduğu Efeler’de, yaklaşık 5 bin üyenin katılım sağlayarak mahallelerinde ilçe kongresinde oy kullanacak delegeleri belirlediklerini dile getirdi.

CHP Efeler İlçe Başkanı Mehmet Şık, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Öncelikle, seçimlerimiz boyunca ilgi ve alaka gösteren üyelerimize, görev alan ve emek veren dostlarımıza ve ilçe yönetimime teşekkür ediyorum. Üyelerimizin oylarıyla seçilen delegelerimizi tebrik eder, bu vesileyle ilçe kongremizin partimize yakışır bir şekilde, şölen havasında geçmesini temenni ediyorum.

Unutmayalım ki, asıl mücadelemizin Cumhuriyetimizi ortadan kaldırmak isteyen tek adam rejimi olduğu, ülkemizi aydınlık günlere tekrar kavuşturmak için birlik ve dayanışma içerisinde halkımıza umut olmamız gerektiğidir. Bu sorumluluk ve bilinçle hareket ederek herkesi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.