Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP Didim’de delege seçim tarihi açıklandı

SİYASET 28.09.2017 - 11:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3234+ kez okundu.
 

CHP Didim’de delege seçim tarihi açıklandı

CHP Didim İlçe Teşkilatının önümüzdeki aylarda yapılacak olan İlçe Kongresi öncesinde oy kullanacak delegelerin seçimi için 14-15 Ekim tarihlerinde sandığa gidilecek.

AYDIN - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Didim İlçe Teşkilatı’nda delege seçimlerinin tarihleri belli oldu. Didim’de CHP üyeleri önümüzdeki aylarda yapılacak olan İlçe Kongresi öncesinde ilçe başkanı için oy kullanacak delegeleri 14-15 Ekim tarihlerinde yapılacak seçimlerle belirleyecek. Buna göre, 14 Ekim Cumartesi günü Esra Karakaya Anadolu Lisesinde saat 09:00 ile 17:00 arasında Altınkum, Cumhuriyet, Çamlık, Efeler, Hisar, Mavişehir, Yeni ve Mersindere Mahallelerin seçimleri yapılacak. Seçime yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığı tespit edilirse 15 Ekim 2017 günü aynı yerde ve saatlerde çoğunluğa bakılmaksızın salt çoğunlukla seçim yapılacak. 15 Ekim Pazar günü ise Akbük’te Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde yapılacak seçimler saat 10:00 ile 14:00 arasında yapılacak. Akköy, Akyeniköy, Balat, Batıköy, Denizköy ve Yalı Köy mahalleleri seçimleri de yine 10.00-14.00 saatleri arasında mahalledeki kahvede yapılacak.
CHP Didim İlçe Teşkilatının önümüzdeki aylarda yapılacak olan İlçe Kongresi öncesinde oy kullanacak delegelerin seçimi için 14-15 Ekim tarihlerinde sandığa gidilecek.

AYDIN - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Didim İlçe Teşkilatı’nda delege seçimlerinin tarihleri belli oldu. Didim’de CHP üyeleri önümüzdeki aylarda yapılacak olan İlçe Kongresi öncesinde ilçe başkanı için oy kullanacak delegeleri 14-15 Ekim tarihlerinde yapılacak seçimlerle belirleyecek. Buna göre, 14 Ekim Cumartesi günü Esra Karakaya Anadolu Lisesinde saat 09:00 ile 17:00 arasında Altınkum, Cumhuriyet, Çamlık, Efeler, Hisar, Mavişehir, Yeni ve Mersindere Mahallelerin seçimleri yapılacak. Seçime yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığı tespit edilirse 15 Ekim 2017 günü aynı yerde ve saatlerde çoğunluğa bakılmaksızın salt çoğunlukla seçim yapılacak.

15 Ekim Pazar günü ise Akbük’te Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde yapılacak seçimler saat 10:00 ile 14:00 arasında yapılacak. Akköy, Akyeniköy, Balat, Batıköy, Denizköy ve Yalı Köy mahalleleri seçimleri de yine 10.00-14.00 saatleri arasında mahalledeki kahvede yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.