Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP, Çine'de şehit ailelerini ziyaret etti

SİYASET 14.04.2018 - 11:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3254+ kez okundu.
 

CHP, Çine'de şehit ailelerini ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çine ilçe Başkanlığı’nın, şehit ailelerini ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, “Onları hiçbir zaman unutmadığımızı ve her zaman yanlarında olduğumuzu gösterdik. Onların sıcak ilgisi ve mutluluğu birlik ve beraberliğe ne kadar çok ihtiyacımız olduğunu bir kez daha ispat etmiş oldu” dedi. CHP Çine İlçe Başkanı Şahin, ziyaretle ilgili açıklamasında şunları söyledi: “Milli varlığımızı ve bütünlüğümüzü koruyabilmek için, kendisine verilenüstün ve onurlu görevi idrak ederek, tarihimizin her döneminde mücadele edeceği kuvvetlerin büyüklüğü önünde herhangi bir tereddüde düşmeden, görevini elinden geldiği kadar yerine getirmiş olan kahramanlarımız, canlarını seve seve feda ettiler. Dünyanın neresinde olursa olsun toprağın bağrında kefensiz yatan şehitlerimizi unutmayacağız. Türkiye’nin yaklaşık 40 yıldır terörle başı belada ve terörle mücadele ediyor. Terörle geçen 40 yıllık süreç içinde 10 Bin dolayında asker, 25 bin dolayında sivil şehit verilirken, binlerce asker ve sivil gazi olmuştur. Bu mücadele içinde milyona yakın teröristöldürülmüştür. Gazi olarak yarım bıraktığımız işi, Şehit olarak tamamlamak için her zaman hazırız, bu ülkeyi böldürmeyeceğiz.Tarihimiz boyunca birçok badire atlatan ülkemizde yakın dönemde de acı olaylar yaşandı. Bu acı olaylarda askerimizin, polisimizin yanı sıra çok sayıda sivilde şehit oldu. Bugüne kadar vatan topraklarını korumak için canını feda eden, şehadet şerbetini yudumlamış aziz Şehitlerimizi rahmetle ve şükranla anıyoruz.”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çine ilçe Başkanlığı’nın, şehit ailelerini ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, “Onları hiçbir zaman unutmadığımızı ve her zaman yanlarında olduğumuzu gösterdik. Onların sıcak ilgisi ve mutluluğu birlik ve beraberliğe ne kadar çok ihtiyacımız olduğunu bir kez daha ispat etmiş oldu” dedi.

CHP Çine İlçe Başkanı Şahin, ziyaretle ilgili açıklamasında şunları söyledi:

“Milli varlığımızı ve bütünlüğümüzü koruyabilmek için, kendisine verilenüstün ve onurlu görevi idrak ederek, tarihimizin her döneminde mücadele edeceği kuvvetlerin büyüklüğü önünde herhangi bir tereddüde düşmeden, görevini elinden geldiği kadar yerine getirmiş olan kahramanlarımız, canlarını seve seve feda ettiler.

Dünyanın neresinde olursa olsun toprağın bağrında kefensiz yatan şehitlerimizi unutmayacağız. Türkiye’nin yaklaşık 40 yıldır terörle başı belada ve terörle mücadele ediyor. Terörle geçen 40 yıllık süreç içinde 10 Bin dolayında asker, 25 bin dolayında sivil şehit verilirken, binlerce asker ve sivil gazi olmuştur. Bu mücadele içinde milyona yakın teröristöldürülmüştür. Gazi olarak yarım bıraktığımız işi, Şehit olarak tamamlamak için her zaman hazırız, bu ülkeyi böldürmeyeceğiz.Tarihimiz boyunca birçok badire atlatan ülkemizde yakın dönemde de acı olaylar yaşandı. Bu acı olaylarda askerimizin, polisimizin yanı sıra çok sayıda sivilde şehit oldu. Bugüne kadar vatan topraklarını korumak için canını feda eden, şehadet şerbetini yudumlamış aziz Şehitlerimizi rahmetle ve şükranla anıyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.