Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP, Çerçioğlu’nu savundu

SİYASET 21.07.2016 - 18:17, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3507+ kez okundu.
 

CHP, Çerçioğlu’nu savundu

CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu savundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Bayram İnci, “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu, Cumhuriyet Halk Partili, bir Cumhuriyet kadınıdır ve Aydın halkının gururudur. Bu tür karalamaya dönük haberlere halkımız asla itibar etmez” dedi. Bazı internet sitelerinin kasıtlı haberler yaptığını ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu karalamaya çalıştığını vurgulayan CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, şunları söyledi: “Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyeti kuran, milletimizi demokrasi ile tanıştıran, hukukun üstünlüğünü ve laik demokratik Cumhuriyeti savunan bir partidir. Her zaman demokrasi ve Cumhuriyet karşıtı her türlü kalkışmaya ve darbe girişimine karşıdır. Cumhuriyet Halk Partisi, darbelerden en çok zarar gören partidir. Bizler halkımızın tercihlerine saygı duyuyor, iktidarların seçimle geldikleri gibi, seçimle gitmelerini, yani parlamenter sistemi ve demokrasiyi savunuyoruz. Hiç kimse Cumhuriyet Halk Partisi’ni terör örgütleriyle yan yana getiremez. Son zamanlarda kasten ve husumetle yazıldığı belli olan birkaç internet sitesi, Büyüksehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun Fethullah Terör Örgütü’ne destek verdiği yönünde yalan ve kasıtlı haber yapmışlardır. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu, Cumhuriyet Halk Partili, bir Cumhuriyet kadınıdır ve Aydın halkının gururudur. Bu tür karalamaya dönük haberlere halkımız asla itibar etmez. Çünkü bilirler ki; biz Cumhuriyet Halk partililer, Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün, “Efendiler ve ey millet iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz" sözünü rehber edinmiş ve çağdaş, modern Türkiye için çalışan bireyleriz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu, ne yaparsa yapsınlar, Aydın halkına seçildiği ilk günün heyecanı ve sevgisiyle hizmet etmeye devam ediyor ve edecektir. Her Cumhuriyet Halk Partili gibi Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu da bulunduğu konumda demokratik, laik, sosyal, modern Türkiye için katkı koyma gayreti ve hevesi içerisindedir. Bu bağlamda 17 İlçe Başkanlığımızla birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Örgütü olarak Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun FETÖ terör örgütünü desteklediği yönünde yalan haber yapanları şiddetle kınıyoruz.”
CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu savundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Bayram İnci, “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu, Cumhuriyet Halk Partili, bir Cumhuriyet kadınıdır ve Aydın halkının gururudur. Bu tür karalamaya dönük haberlere halkımız asla itibar etmez” dedi.

Bazı internet sitelerinin kasıtlı haberler yaptığını ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu karalamaya çalıştığını vurgulayan CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, şunları söyledi:

“Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyeti kuran, milletimizi demokrasi ile tanıştıran, hukukun üstünlüğünü ve laik demokratik Cumhuriyeti savunan bir partidir. Her zaman demokrasi ve Cumhuriyet karşıtı her türlü kalkışmaya ve darbe girişimine karşıdır.

Cumhuriyet Halk Partisi, darbelerden en çok zarar gören partidir. Bizler halkımızın tercihlerine saygı duyuyor, iktidarların seçimle geldikleri gibi, seçimle gitmelerini, yani parlamenter sistemi ve demokrasiyi savunuyoruz. Hiç kimse Cumhuriyet Halk Partisi’ni terör örgütleriyle yan yana getiremez. Son zamanlarda kasten ve husumetle yazıldığı belli olan birkaç internet sitesi, Büyüksehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun Fethullah Terör Örgütü’ne destek verdiği yönünde yalan ve kasıtlı haber yapmışlardır. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu, Cumhuriyet Halk Partili, bir Cumhuriyet kadınıdır ve Aydın halkının gururudur. Bu tür karalamaya dönük haberlere halkımız asla itibar etmez. Çünkü bilirler ki; biz Cumhuriyet Halk partililer, Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün, “Efendiler ve ey millet iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz" sözünü rehber edinmiş ve çağdaş, modern Türkiye için çalışan bireyleriz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu, ne yaparsa yapsınlar, Aydın halkına seçildiği ilk günün heyecanı ve sevgisiyle hizmet etmeye devam ediyor ve edecektir. Her Cumhuriyet Halk Partili gibi Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu da bulunduğu konumda demokratik, laik, sosyal, modern Türkiye için katkı koyma gayreti ve hevesi içerisindedir.

Bu bağlamda 17 İlçe Başkanlığımızla birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Örgütü olarak Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun FETÖ terör örgütünü desteklediği yönünde yalan haber yapanları şiddetle kınıyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.