Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP: Biz yerel seçimlere 4,5 yıldır çalışıyoruz

SİYASET 01.07.2018 - 18:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4160+ kez okundu.
 

CHP: Biz yerel seçimlere 4,5 yıldır çalışıyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler İlçe Başkanı Barış Altıntaş, Cumhuriyet Halk Partisi olarak yerel seçimlere 4,5 yıldır hazırlanıyoruz. Bizler 4,5 yıl önce başladık çalışmalarımıza” dedi.

AYDIN- AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Kazım Günaydın ve AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'ın açıklamalarına yazılı olarak yanıt veren CHP Efeler İlçe Başkanı Barış Altıntaş, “Son genel seçimde görüldüğü gibi Aydın’da Cumhuriyet Halk Partisi birinci parti olmuştur. AKP Milletvekilleri özellikle de Mustafa Savaş, rakam okumayı bilmiyor. 44, 38’den büyüktür. 38 AKP artı MHP’nin toplam oyudur. CHP’nin adayı Muharrem İnce tek başına yüzde 44 oy almıştır” diye konuştu. Yerel seçimlerde 17 ilçeyi CHP'nin kazanacağını belirten Başkan Altıntaş, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Özellikle büyükşehir belediyesini de rekor oyla, en az yüzde 51 oyla kazanacağız. Bizim Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun yapılan anketlerde yüzde 60 ile yerel seçimi kazanacağı görülmektedir. Bu arada AKP İncirliova ilçe Başkanı Kazım Günaydın, sana da buradan kucaklar dolusu günaydın, günaydın, günaydın. Uykun açılınca şu Acarlar’a yapılan yatırımları bir daha araştır bakalım. Sorumlusu olduğun ilçenin en büyük mahallelerinden birisinde yapılan çalışmalardan haberin yok. Bu nasıl sorumluluk! Dünyadan haberin yok demeyeceğim, daha Acarlar’dan bile haberin yok. Öyle bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar kervanına katılmış gidiyorsun. Gel bize Acarlar’da ne yapıldığını ben sana anlatayım. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler İlçe Başkanı Barış Altıntaş, Cumhuriyet Halk Partisi olarak yerel seçimlere 4,5 yıldır hazırlanıyoruz. Bizler 4,5 yıl önce başladık çalışmalarımıza” dedi.

AYDIN- AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Kazım Günaydın ve AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'ın açıklamalarına yazılı olarak yanıt veren CHP Efeler İlçe Başkanı Barış Altıntaş, “Son genel seçimde görüldüğü gibi Aydın’da Cumhuriyet Halk Partisi birinci parti olmuştur. AKP Milletvekilleri özellikle de Mustafa Savaş, rakam okumayı bilmiyor. 44, 38’den büyüktür. 38 AKP artı MHP’nin toplam oyudur. CHP’nin adayı Muharrem İnce tek başına yüzde 44 oy almıştır” diye konuştu.

Yerel seçimlerde 17 ilçeyi CHP'nin kazanacağını belirten Başkan Altıntaş, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Özellikle büyükşehir belediyesini de rekor oyla, en az yüzde 51 oyla kazanacağız. Bizim Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun yapılan anketlerde yüzde 60 ile yerel seçimi kazanacağı görülmektedir.

Bu arada AKP İncirliova ilçe Başkanı Kazım Günaydın, sana da buradan kucaklar dolusu günaydın, günaydın, günaydın. Uykun açılınca şu Acarlar’a yapılan yatırımları bir daha araştır bakalım. Sorumlusu olduğun ilçenin en büyük mahallelerinden birisinde yapılan çalışmalardan haberin yok.

Bu nasıl sorumluluk! Dünyadan haberin yok demeyeceğim, daha Acarlar’dan bile haberin yok. Öyle bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar kervanına katılmış gidiyorsun. Gel bize Acarlar’da ne yapıldığını ben sana anlatayım. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.