Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

“CHP Aydın'da ayağına sıkıyor”

SİYASET 25.08.2016 - 11:47, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4089+ kez okundu.
 

“CHP Aydın'da ayağına sıkıyor”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 26. Dönem Aydın Milletvekili Aday Adayı Erdal Demir, sanal ortamdaki sayfasından partisinin Aydın İl Başkanı’nı ve yönetimini sert eleştirdi.

Sosyal Medya Facebook sayfasından paylaştığı yazısında, “CHP Aydın'da ayağına sıkıyor” diyen Erdal Demir’in, çok tartışılacak ve CHP Aydın İl Başkanlığı’ndakilere “Neler oluyor” dedirtecek paylaşımı şöyle: “CHP Aydın’da ayağına sıkıyor. Siyaset ahlak ve terbiye işidir. Yeri gelir daha iyi olmak için eleştirirsin. Bu eleştiriye bile tahammülü olmayan taban, emeğimizi ve birikimlerimizi bozuk para gibi harcayanlara gerekli dersi hemen vermeli. Aydın il başkanlığı ne yapıyor. Bu kadar taraflı olmayın dedik. Siz il ve işin başısınız, yokları oynuyorsunuz. Tarafında olduklarınızı değil, partinin ve tabanın sesini, geleceğini düşüneceksiniz. Genel merkez bu tür ayağa sıkılan kurşunların karşısında kimsenin gözünün yaşına bakmamaya ne zaman öğrenecek. Yarın mahkemede ne konuşacaklar. Kim bunlar nasıl görev verdiniz bu tür zihniyettekilere. Yarın aday olmazsınız olur biter. Kişisel hata ve hırslarınızın kurbanı biz olmayacak, CHP olmayacak. Bu kalemler bu saatten sonra susmayacak. Birazcık onurunuz varsa başta il olmak üzere istifa edin ve mahkemede yaka paça olun, ama emeğimizi ve partimizi kirletmeyin.”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 26. Dönem Aydın Milletvekili Aday Adayı Erdal Demir, sanal ortamdaki sayfasından partisinin Aydın İl Başkanı’nı ve yönetimini sert eleştirdi.

Sosyal Medya Facebook sayfasından paylaştığı yazısında, “CHP Aydın'da ayağına sıkıyor” diyen Erdal Demir’in, çok tartışılacak ve CHP Aydın İl Başkanlığı’ndakilere “Neler oluyor” dedirtecek paylaşımı şöyle: “CHP Aydın’da ayağına sıkıyor. Siyaset ahlak ve terbiye işidir. Yeri gelir daha iyi olmak için eleştirirsin. Bu eleştiriye bile tahammülü olmayan taban, emeğimizi ve birikimlerimizi bozuk para gibi harcayanlara gerekli dersi hemen vermeli.

Aydın il başkanlığı ne yapıyor. Bu kadar taraflı olmayın dedik. Siz il ve işin başısınız, yokları oynuyorsunuz. Tarafında olduklarınızı değil, partinin ve tabanın sesini, geleceğini düşüneceksiniz. Genel merkez bu tür ayağa sıkılan kurşunların karşısında kimsenin gözünün yaşına bakmamaya ne zaman öğrenecek. Yarın mahkemede ne konuşacaklar. Kim bunlar nasıl görev verdiniz bu tür zihniyettekilere. Yarın aday olmazsınız olur biter. Kişisel hata ve hırslarınızın kurbanı biz olmayacak, CHP olmayacak. Bu kalemler bu saatten sonra susmayacak. Birazcık onurunuz varsa başta il olmak üzere istifa edin ve mahkemede yaka paça olun, ama emeğimizi ve partimizi kirletmeyin.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.