Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP 97. yılını kutladı

SİYASET 09.09.2019 - 13:17, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4201+ kez okundu.
 

CHP 97. yılını kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl ve Efeler İlçe örgütlerinin düzenlediği törende CHP’nin 97. yıl dönümü kutlandı.

AYDIN- Atatürk Kent Meydanı’ndaki törene Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, Belediye Meclis Üyeleri, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, Kadın ve Gençlik Kolları İl Yöneticileri ile Efeler İlçe yöneticileri katıldı. Partililer ile birlikte gerçekleşen törenlerde konuşan CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Benim iki büyük eserim vardır. Birincisi Türkiye Cumhuriyeti, diğeri ise Cumhuriyet Halk Partisi” sözlerini hatırlattı. CHP’nin kuruluşundan itibaren tarihçesini anlatan Mersin, “Partimiz ilkeleriyle her zaman halkın yanında yer almıştır” dedi. Mersin, bundan sonra da halk için hizmeti sürdüreceklerini kaydetti, törene katılanlara teşekkür etti.      
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl ve Efeler İlçe örgütlerinin düzenlediği törende CHP’nin 97. yıl dönümü kutlandı.

AYDIN- Atatürk Kent Meydanı’ndaki törene Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, Belediye Meclis Üyeleri, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, Kadın ve Gençlik Kolları İl Yöneticileri ile Efeler İlçe yöneticileri katıldı.

Partililer ile birlikte gerçekleşen törenlerde konuşan CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Benim iki büyük eserim vardır. Birincisi Türkiye Cumhuriyeti, diğeri ise Cumhuriyet Halk Partisi” sözlerini hatırlattı. CHP’nin kuruluşundan itibaren tarihçesini anlatan Mersin, “Partimiz ilkeleriyle her zaman halkın yanında yer almıştır” dedi. Mersin, bundan sonra da halk için hizmeti sürdüreceklerini kaydetti, törene katılanlara teşekkür etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.