Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Cezaevi firarisi yakalandı

ASAYİŞ 11.05.2019 - 18:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2862+ kez okundu.
 

Cezaevi firarisi yakalandı

16 ayrı suçtan aranan ve 19 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi yakalandı.

AYDIN  - 16 ayrı suçtan tüm Türkiye’de aranan ve 19 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir cezaevi firarisi Kuşadası’nda polis tarafından yakalandı. Operasyonda, Suriye uyruklu bir kişi yakalanırken, araçta insan kaçakçılığında kullanılan bir lastik bot ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği Ekipleri, şüphelendikleri ve içinde iki kişi bulunan panelvan tipi bir aracı Çamlık Kavşağı’nda durdurdu. Araçta bulunan şahısların sorgulamasını yapan KOM ekipleri, Ç.M. isimli şüphelinin Suriye uyruklu olduğu ortaya çıkardı.  Bu arada, diğer şüpheli A.M.Ş.’nin ise, yağma, dolandırıcılık ve silahla tehdit gibi 16 ayrı suçtan arandığı ve 19 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir cezaevi firarisi olduğu tespit edildi. Araçta yapılan aramada,insan kaçakçılığında kullanılan 7 metre boyunda bir bot ile bu bota ait motor ele geçirildi. Kuşadası KOM Ekipleri tarafından gözaltına alınan iki kişi, Emniyet’teki sorgulamasının ardından mahkemeye sevk edildi. A.M.Ş. isimli cezaevi firarisi tutuklanırken, Suriye uyruklu Ç.M. ise Aydın İl Göç İdaresi’ne teslim edildi.
16 ayrı suçtan aranan ve 19 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi yakalandı.

AYDIN  - 16 ayrı suçtan tüm Türkiye’de aranan ve 19 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir cezaevi firarisi Kuşadası’nda polis tarafından yakalandı. Operasyonda, Suriye uyruklu bir kişi yakalanırken, araçta insan kaçakçılığında kullanılan bir lastik bot ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği Ekipleri, şüphelendikleri ve içinde iki kişi bulunan panelvan tipi bir aracı Çamlık Kavşağı’nda durdurdu. Araçta bulunan şahısların sorgulamasını yapan KOM ekipleri, Ç.M. isimli şüphelinin Suriye uyruklu olduğu ortaya çıkardı.

 Bu arada, diğer şüpheli A.M.Ş.’nin ise, yağma, dolandırıcılık ve silahla tehdit gibi 16 ayrı suçtan arandığı ve 19 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir cezaevi firarisi olduğu tespit edildi. Araçta yapılan aramada,insan kaçakçılığında kullanılan 7 metre boyunda bir bot ile bu bota ait motor ele geçirildi.

Kuşadası KOM Ekipleri tarafından gözaltına alınan iki kişi, Emniyet’teki sorgulamasının ardından mahkemeye sevk edildi. A.M.Ş. isimli cezaevi firarisi tutuklanırken, Suriye uyruklu Ç.M. ise Aydın İl Göç İdaresi’ne teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.