Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Cezaevi firarisi yakalandı

ASAYİŞ 15.02.2019 - 17:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3397+ kez okundu.
 

Cezaevi firarisi yakalandı

Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde, polisin şüphe üzerine takip edip durdurduğu araçta yakalanan şüphelinin 5 ayrı suçtan arandığı ve cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktığı bildirildi.

AYDIN– Edinilen bilgiye göre; Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler, şüphe üzerine bir aracı takibe aldı. Araç belli bir süre takip edildikten sonra Camlık Kavşağında durduruldu. Araçta yakalanan V.S.’nin (26) yapılan GBT sorgusunda “tutuklu ve hükümlünün kaçması, hırsızlık, basit yaralama” olmak üzere an sorgulamasında 5 ayrı suçtan arandığı ve cezaevi firarisi olduğu anlaşıldı. Araçta yapılan aramada ise 17.40 gram kristal tabir edilen metamfetamin uyuşturucu madde elde geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen V.S., sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde, polisin şüphe üzerine takip edip durdurduğu araçta yakalanan şüphelinin 5 ayrı suçtan arandığı ve cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktığı bildirildi.

AYDIN– Edinilen bilgiye göre; Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler, şüphe üzerine bir aracı takibe aldı. Araç belli bir süre takip edildikten sonra Camlık Kavşağında durduruldu. Araçta yakalanan V.S.’nin (26) yapılan GBT sorgusunda “tutuklu ve hükümlünün kaçması, hırsızlık, basit yaralama” olmak üzere an sorgulamasında 5 ayrı suçtan arandığı ve cezaevi firarisi olduğu anlaşıldı. Araçta yapılan aramada ise 17.40 gram kristal tabir edilen metamfetamin uyuşturucu madde elde geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen V.S., sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.