Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Cezaevi firarisi yakalandı

ASAYİŞ 02.01.2017 - 19:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3982+ kez okundu.
 

Cezaevi firarisi yakalandı

Aydın’da cezaevinden firar eden bir şahıs uygulama noktasında yakalandı.

AYDIN- Gözaltına alınan şahıs firar ettiği cezaevine teslim edildi. Aydın Yarı Acık Cezaevi’nden firar eden F.K. isimli bir şahsın İncirliova’dan Aydın istikametine gittiği yönünde ihbar alan polis ekipleri operasyon başlattı. Polis ekipleri, İzmir-Aydın girişindeki uygulama noktasında kontrol ettikleri bir araçta cezaevi firarisi olan F.K. isimli şahsı yakaladı. Şahıs ifadesinin alınmasının ardından cezaevine teslim edildi.
Aydın’da cezaevinden firar eden bir şahıs uygulama noktasında yakalandı.

AYDIN- Gözaltına alınan şahıs firar ettiği cezaevine teslim edildi.

Aydın Yarı Acık Cezaevi’nden firar eden F.K. isimli bir şahsın İncirliova’dan Aydın istikametine gittiği yönünde ihbar alan polis ekipleri operasyon başlattı. Polis ekipleri, İzmir-Aydın girişindeki uygulama noktasında kontrol ettikleri bir araçta cezaevi firarisi olan F.K. isimli şahsı yakaladı. Şahıs ifadesinin alınmasının ardından cezaevine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.