Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Cezaevi firarisi jandarmaya yakalandı

ASAYİŞ 28.11.2018 - 15:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2516+ kez okundu.
 

Cezaevi firarisi jandarmaya yakalandı

Aydın’ın söke ilçesinde, jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği uygulamada cezaevi firarisi olan ve uyuşturucu ticareti suçundan aranan zanlı yakalandı.

AYDIN– Aydın İl Jandarma Komutanlığı asayiş ve trafik timlerince, Söke ilçesi Kemaldere Mahallesi’nde yapılan uygulamada şüphe üzerine durdurulan M.A. isimli şüphelinin, yapılan sorgulamasında uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak ve sağlamaktan Aydın Ağır Ceza Mahkemesi’nce yakalama kaydının olduğu, aynı zamanda hırsızlık suçundan yatmakta olduğu Aydın Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan 20 Kasım 2018 tarihinde de firar ettiği tespit edildi. Şüphelinin kullanmakta olduğu motosikletin yapılan incelenmesinde motor ve şase numaralarını kazandığı tespit edildi. Adli makamlara sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Aydın’ın söke ilçesinde, jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği uygulamada cezaevi firarisi olan ve uyuşturucu ticareti suçundan aranan zanlı yakalandı.

AYDIN– Aydın İl Jandarma Komutanlığı asayiş ve trafik timlerince, Söke ilçesi Kemaldere Mahallesi’nde yapılan uygulamada şüphe üzerine durdurulan M.A. isimli şüphelinin, yapılan sorgulamasında uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak ve sağlamaktan Aydın Ağır Ceza Mahkemesi’nce yakalama kaydının olduğu, aynı zamanda hırsızlık suçundan yatmakta olduğu Aydın Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan 20 Kasım 2018 tarihinde de firar ettiği tespit edildi.

Şüphelinin kullanmakta olduğu motosikletin yapılan incelenmesinde motor ve şase numaralarını kazandığı tespit edildi. Adli makamlara sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.