Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Çevreciler Aydın’da bir araya geldi

GENEL 11.02.2019 - 12:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3499+ kez okundu.
 

Çevreciler Aydın’da bir araya geldi

Ekoloji Birliği, Ege Bölge Toplantısı’nı Aydın'ın Efeler İlçesi’nde gerçekleştirdi.

AYDIN- Efeler Şükran Güngör Tiyatro Salonu’nda yapılan toplantıya, Aydın, Muğla İzmir, Manisa ve Denizli’den çevreci sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Düzenlenen toplantının ardından bir açıklama yapan Türkiye Erozyonla Mücadele ve Ağaçlandırma (TEMA) Vakfı Üyesi Akın Çelebioğlu, gerçekleştirilen toplantıda, doğa varlıkları koruma, çevre sorunları ve çözüm önerilerin ele alındığını belirtti. Aydın Çevre ve Kültür Platformu (AYŞÇEP)’nun katkılarıyla toplantının gerçekleştiğini ifade eden Çelebioğlu, toplantıda, önemle altı çilen konuların, ana başlıklar halinde rapor halinde getirildiğini, bir sonraki toplantılara daha geniş katılımın sağlanması için çalışmaların yürütüleceğini, ayrıca Ekoloji Birliği, Ege Bölge Çalıştayı’nın yapılması için de hazırlıkların sürdüğünü ifade etti.
Ekoloji Birliği, Ege Bölge Toplantısı’nı Aydın'ın Efeler İlçesi’nde gerçekleştirdi.

AYDIN- Efeler Şükran Güngör Tiyatro Salonu’nda yapılan toplantıya, Aydın, Muğla İzmir, Manisa ve Denizli’den çevreci sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Düzenlenen toplantının ardından bir açıklama yapan Türkiye Erozyonla Mücadele ve Ağaçlandırma (TEMA) Vakfı Üyesi Akın Çelebioğlu, gerçekleştirilen toplantıda, doğa varlıkları koruma, çevre sorunları ve çözüm önerilerin ele alındığını belirtti.

Aydın Çevre ve Kültür Platformu (AYŞÇEP)’nun katkılarıyla toplantının gerçekleştiğini ifade eden Çelebioğlu, toplantıda, önemle altı çilen konuların, ana başlıklar halinde rapor halinde getirildiğini, bir sonraki toplantılara daha geniş katılımın sağlanması için çalışmaların yürütüleceğini, ayrıca Ekoloji Birliği, Ege Bölge Çalıştayı’nın yapılması için de hazırlıkların sürdüğünü ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.