Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Çevre Bulvarı'nda asfaltlama başladı

GÜNCEL 12.07.2019 - 13:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3752+ kez okundu.
 

Çevre Bulvarı'nda asfaltlama başladı

Aydın'da Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Efeler'deki Çevre Bulvarı'nda asfaltlama çalışmalarına başlandığı bildirildi.

AYDIN - Yapılan açıklamaya göre, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Yaz döneminde, okullar açılmadan asfalt çalışmalarının büyük bir bölümünü Aydın genelinde bitireceğiz" diye konuştu. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Aydın genelinde hızlandırılan yol çalışmalarında birçok yerde çalışmalar eşzamanlı olarak yürütülüyor. Geçen günlerde Ortaklar- Söke Yolu bitirilerek ulaşıma açılmıştı. Şu anda ise, Kuşadası Davutlar ve Güzelçamlı'da birçok yolda çalışmalar devam ederken, Yenipazar'da da en işlek cadde olan İnönü Caddesi'nde yol yapım çalışmaları sürdürülüyor. Ayrıca Didim'de Azerbaycan Caddesi'nde, Söke Sarıkemer'de ve Bozdoğan Başalan'da da çalışmalar sürdürülüyor. Efeler'de ise, Jandarma Caddesi'nde çalışmalar son aşamaya geldi. Başkan Çerçioğlu, bu yollarda yapılan çalışmalardan dolayı ulaşımın bir süre aksadığını, bunun için vatandaşlardan özür dilediklerini belirterek, çalışmaların kısa sürede bitirileceğini ifade etti.
Aydın'da Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Efeler'deki Çevre Bulvarı'nda asfaltlama çalışmalarına başlandığı bildirildi.

AYDIN - Yapılan açıklamaya göre, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Yaz döneminde, okullar açılmadan asfalt çalışmalarının büyük bir bölümünü Aydın genelinde bitireceğiz" diye konuştu.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Aydın genelinde hızlandırılan yol çalışmalarında birçok yerde çalışmalar eşzamanlı olarak yürütülüyor. Geçen günlerde Ortaklar- Söke Yolu bitirilerek ulaşıma açılmıştı. Şu anda ise, Kuşadası Davutlar ve Güzelçamlı'da birçok yolda çalışmalar devam ederken, Yenipazar'da da en işlek cadde olan İnönü Caddesi'nde yol yapım çalışmaları sürdürülüyor.

Ayrıca Didim'de Azerbaycan Caddesi'nde, Söke Sarıkemer'de ve Bozdoğan Başalan'da da çalışmalar sürdürülüyor. Efeler'de ise, Jandarma Caddesi'nde çalışmalar son aşamaya geldi.

Başkan Çerçioğlu, bu yollarda yapılan çalışmalardan dolayı ulaşımın bir süre aksadığını, bunun için vatandaşlardan özür dilediklerini belirterek, çalışmaların kısa sürede bitirileceğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.