Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çetinler ’den sosyal sorumluluk projeleri devam

GENEL 20.08.2017 - 17:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3931+ kez okundu.
 

Çetinler ’den sosyal sorumluluk projeleri devam

AYDIN- Aydın’ın yerel markalarından Çetinler Market, sosyal sorumluluk bilinciyle Aydın’da bir çok ilklere imza atıyor. Son olarak başlatmış olduğu kampanya ile görme özürlü vatandaşların gözü oldu. Geçtiğimiz aylarda yürüme engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye vermişti. Devamında Çetinler Market’in 15 şubesinde başlattığı bir kampanya ile satılan ürünlerden elde edilen kar payından belli bir kısmını kampanya için ayırarak, “Altı Nokta Körler Derneğine” verilmek üzere “Beyaz Baston” alımı yaptı ve görme engelli vatandaşlarımıza dağıtılacak. Çetinler Market şubelerinde başlayan yeni bir proje ile bayramda çocuklar sevinecek. Sultanhisar ilçesi Atça Mahallesi’nde olan “Atça Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde” kalan çocuklarımıza Çetinler Ailesi olarak bayram hediyeleri yapacakları ziyarette dağıtılacak. Çetinler Market Muhasebe Müdiresi Hafize İlhan, gazetemize yaptığı açıklamasında, “Aydın’ın yerel firması olan Çetinler Ailesi Sosyal Sorumluluk Projelerini süreklilik haline getirdi. Bu projelerimizde biz yalnız değiliz, özellikle belirmek istiyorum! Siz değerli müşterilerimizin katkılarıyla gerçekleştiriyoruz. Bizler Aydınlılarla ve bizi tercih eden müşterilerimizle bir bütünüz, birlikte bir aileyiz. Sosyal Sorumluluk Projelerimizin devamı gelecek, birlikte güleceğiz birlikte ağlayacağız çünkü toplum içerisinde ve hayatta üzüntüler ve sevinçler ne kadar paylaşılırsa yaşam o kadar güzel olur” dedi.

AYDIN- Aydın’ın yerel markalarından Çetinler Market, sosyal sorumluluk bilinciyle Aydın’da bir çok ilklere imza atıyor. Son olarak başlatmış olduğu kampanya ile görme özürlü vatandaşların gözü oldu.

Geçtiğimiz aylarda yürüme engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye vermişti. Devamında Çetinler Market’in 15 şubesinde başlattığı bir kampanya ile satılan ürünlerden elde edilen kar payından belli bir kısmını kampanya için ayırarak, “Altı Nokta Körler Derneğine” verilmek üzere “Beyaz Baston” alımı yaptı ve görme engelli vatandaşlarımıza dağıtılacak.

Çetinler Market şubelerinde başlayan yeni bir proje ile bayramda çocuklar sevinecek. Sultanhisar ilçesi Atça Mahallesi’nde olan “Atça Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde” kalan çocuklarımıza Çetinler Ailesi olarak bayram hediyeleri yapacakları ziyarette dağıtılacak.

Çetinler Market Muhasebe Müdiresi Hafize İlhan, gazetemize yaptığı açıklamasında, “Aydın’ın yerel firması olan Çetinler Ailesi Sosyal Sorumluluk Projelerini süreklilik haline getirdi. Bu projelerimizde biz yalnız değiliz, özellikle belirmek istiyorum! Siz değerli müşterilerimizin katkılarıyla gerçekleştiriyoruz. Bizler Aydınlılarla ve bizi tercih eden müşterilerimizle bir bütünüz, birlikte bir aileyiz. Sosyal Sorumluluk Projelerimizin devamı gelecek, birlikte güleceğiz birlikte ağlayacağız çünkü toplum içerisinde ve hayatta üzüntüler ve sevinçler ne kadar paylaşılırsa yaşam o kadar güzel olur” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.