Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çetindoğan yeniden başkanlığa seçildi

GÜNCEL 08.01.2018 - 15:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4157+ kez okundu.
 

Çetindoğan yeniden başkanlığa seçildi

Aydın Berberler Esnaf ve Sanatkarları Odası’nın tek liste olarak gidilen genel kurulunda mevcut Başkan Selahittin Çetindoğan yeniden başkan seçildi.

AYDIN- Türkiye’de Berberler Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı olarak birlik başkanlığı görevini yürüten tek kişi olduğunu belirten Çetindoğan, “Odamıza kayıtlı üyelerin hiçbirine ayrım yapmıyorum. Berberlerde Pazar günü, kuaförlerin Salı günü dükkanlarını kapatması için daha önceden karar almıştık. Ancak bu karar mahkeme kararıyla durduruldu. 475 üyemize konuyu görüşmek için mektup gönderdim. Bana 175’inden dönüş geldi. Bu mudur odaya sahip çıkmak? Ben bu odaya hayatımı adadım. Eşimi, çocuklarımı terk ettim, işimi kaybettim, sadece üyelerimize sahip çıkmak için. Bu oda benim tapulu malım değil, bu odaya sahip çıkalım” diye konuştu. Yasa değişikliğinden dolayı odanın isminin de değişmesi gerektiğini açıklayan Çetindoğan, “Aydın Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın ismi, yasa değiştiği için Aydın Berberler, Kuaförler, Otelciler diye devam ederek değişmesi gerekiyor. İsim değişikliği yapabilmemiz için 225 üye olması gerekirken kongreye katılan üye sayımız 137 oldu. Odaya sahip çıkmak bu değil” dedi. Konuşmanın ardından Çetindoğan, oda yönetiminden ayrılan Tuncay Genç, Mustafa Özyol ve Kemal Fidan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketlerini takdim etti. Selahittin Çetindoğan başkanlığındaki Aydın Berberler Esnaf ve Sanatkarları Odası yönetim kurulu Mehmet Borazan, Bülent Tosun, Faruk Sarı, Ünlü İpekçioğlu, Okan İmer ve Gökhan Hilal isimlerinden oluştu. Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde bulunan Karya Düğün Salonu’ndaki genel kurula Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı ile meslek odalarının başkanları ve oda üyeleri katıldı.
Aydın Berberler Esnaf ve Sanatkarları Odası’nın tek liste olarak gidilen genel kurulunda mevcut Başkan Selahittin Çetindoğan yeniden başkan seçildi.

AYDIN- Türkiye’de Berberler Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı olarak birlik başkanlığı görevini yürüten tek kişi olduğunu belirten Çetindoğan, “Odamıza kayıtlı üyelerin hiçbirine ayrım yapmıyorum. Berberlerde Pazar günü, kuaförlerin Salı günü dükkanlarını kapatması için daha önceden karar almıştık. Ancak bu karar mahkeme kararıyla durduruldu. 475 üyemize konuyu görüşmek için mektup gönderdim. Bana 175’inden dönüş geldi. Bu mudur odaya sahip çıkmak? Ben bu odaya hayatımı adadım. Eşimi, çocuklarımı terk ettim, işimi kaybettim, sadece üyelerimize sahip çıkmak için. Bu oda benim tapulu malım değil, bu odaya sahip çıkalım” diye konuştu.

Yasa değişikliğinden dolayı odanın isminin de değişmesi gerektiğini açıklayan Çetindoğan, “Aydın Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın ismi, yasa değiştiği için Aydın Berberler, Kuaförler, Otelciler diye devam ederek değişmesi gerekiyor. İsim değişikliği yapabilmemiz için 225 üye olması gerekirken kongreye katılan üye sayımız 137 oldu. Odaya sahip çıkmak bu değil” dedi.

Konuşmanın ardından Çetindoğan, oda yönetiminden ayrılan Tuncay Genç, Mustafa Özyol ve Kemal Fidan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketlerini takdim etti. Selahittin Çetindoğan başkanlığındaki Aydın Berberler Esnaf ve Sanatkarları Odası yönetim kurulu Mehmet Borazan, Bülent Tosun, Faruk Sarı, Ünlü İpekçioğlu, Okan İmer ve Gökhan Hilal isimlerinden oluştu.

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde bulunan Karya Düğün Salonu’ndaki genel kurula Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı ile meslek odalarının başkanları ve oda üyeleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.