Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çetindoğan, esnaf ve polise teşekkür etti

04.09.2018 - 18:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4215+ kez okundu.
 

Çetindoğan, esnaf ve polise teşekkür etti

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Selahittin Çetindoğan, Efeler ilçe merkezinde 2. Sanayi Sitesi’nde dün gece dükkanları soymak isteyen hırsızın yakalanıp adalete teslim edilmesinde emeği geçen fedakar esnafa ve polis ekiplerine teşekkür etti.

AYDIN- Dün gece Efeler ilçesi 2. Sanayi Zeybek Mah. 1508 Sokak’ta gerçekleşen hırsızlık girişiminin esnafın dikkati ve polisin hızı sayesinde engellenip hırsızlık şüphelisinin de adalete teslim edildiğini belirten Başkan Çetindoğan, “Sanayide dükkanlara hırsız girdiği ve vatandaşlarla polisin hırsızı yakalamak için çalıştığını öğrenince Başkan Vekilimiz ve Tamirciler Odası Başkanımız Hasan Eyefçi ile saat 22:00 sıralarında bölgeye gittik. Duyarlı ve dikkatli esnafımız ve özverili polis teşkilatımız sayesinde hırsızlık olayı engellenmiş oldu. Faillerin yakalanması ve adalete teslim edilmesinde yardımcı olan öncelikle İl Emniyet Müdürümüz başta olmak üzere, Şehit Ali Rüştü Yetkin Polis Merkezi Amirimize ve emniyet teşkilatımızın değerli polis memurları ile duyarlı ve dikkatli esnaf arkadaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi. Sanayi esnafının dikkati sayesinde hırsızlığın önlendiği belirten Tamirciler Odası Başkanı Hasan Eyefci, sanayide hırsızlık sorunu yaşamak istemediklerini belirterek hırsızlık olayların önlenmesinde emeği geçen herekse teşekkür etti.
Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Selahittin Çetindoğan, Efeler ilçe merkezinde 2. Sanayi Sitesi’nde dün gece dükkanları soymak isteyen hırsızın yakalanıp adalete teslim edilmesinde emeği geçen fedakar esnafa ve polis ekiplerine teşekkür etti.

AYDIN- Dün gece Efeler ilçesi 2. Sanayi Zeybek Mah. 1508 Sokak’ta gerçekleşen hırsızlık girişiminin esnafın dikkati ve polisin hızı sayesinde engellenip hırsızlık şüphelisinin de adalete teslim edildiğini belirten Başkan Çetindoğan, “Sanayide dükkanlara hırsız girdiği ve vatandaşlarla polisin hırsızı yakalamak için çalıştığını öğrenince Başkan Vekilimiz ve Tamirciler Odası Başkanımız Hasan Eyefçi ile saat 22:00 sıralarında bölgeye gittik. Duyarlı ve dikkatli esnafımız ve özverili polis teşkilatımız sayesinde hırsızlık olayı engellenmiş oldu. Faillerin yakalanması ve adalete teslim edilmesinde yardımcı olan öncelikle İl Emniyet Müdürümüz başta olmak üzere, Şehit Ali Rüştü Yetkin Polis Merkezi Amirimize ve emniyet teşkilatımızın değerli polis memurları ile duyarlı ve dikkatli esnaf arkadaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Sanayi esnafının dikkati sayesinde hırsızlığın önlendiği belirten Tamirciler Odası Başkanı Hasan Eyefci, sanayide hırsızlık sorunu yaşamak istemediklerini belirterek hırsızlık olayların önlenmesinde emeği geçen herekse teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.