Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Çetindoğan Didim Kaymakamına ziyaret etti

GÜNCEL 08.09.2020 - 16:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3972+ kez okundu.
 

Çetindoğan Didim Kaymakamına ziyaret etti

Didim Kaymakamı Halil Avşar’a ziyaret

Aydın Esnaf Odaları Birlik Başkanı Selahittin Çetindoğan Didim Kaymakamlığına atanan Halil Avşar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kaymakamlık ziyaretlerine ara vermeden devam eden Çetindoğan “Aydın için yapılacak olan her çalışmanın içinde bulunacağız” dedi. Aydın için yapılacak olan her çalışmanın içinde bulunacağız         Çetindoğan “İlçelerimize yeni atanan Kaymakamlarımızı ziyaret edip hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Didim Kaymakamımız Sayın Halil Avşar’ı ziyaret ettik. Tabi ki şu süreçte ilk gündemimiz yaşadığımız pandemi ile mücadele oluyor. Bu süreçte esnafın yıpranması hepimizi derinden üzdü. Didim tatil beldesi olmasından dolayı esnaf genel olarak yoğunluğunu sezonluk yaşar. Kış aylarından itibaren yaşadığımız pandemi sıkıntısı bu tarz yerlerin en yoğun zamanlarını maalesef durağanlaştırdı. Bu süreçte tatil beldelerimize gelen turist sayısında gözle görülür bir düşüş var. Hepsini ele aldığımızda yaz sezonlarında yoğunluk yaşanamayan yerlerin, kış aylarına hazırlığı kalmadı maalesef. Hele ki yeni yasaklar kapıda bizleri beklerken. Kaymakamımız Sayın Halil Avşar’la esnafın yaşadığı sıkıntılar hakkında görüştük. Yapılabilecek katkılar hakkında istişarelerde bulunduk. Bu konuda elimizden geldiğince tüm kurumlarla ortak çalışmalar yürütmeye çalışıyoruz. Didim esnafı içinde elimizden gelenin en iyisini yapmaya hazırız. Sayın Kaymakamımıza yeni görev yerlerinin hayırlı olmasını diler, misafirperverliklerinden dolayı tekrar teşekkür ederiz.” açıklamalarında bulundu
Didim Kaymakamı Halil Avşar’a ziyaret

Aydın Esnaf Odaları Birlik Başkanı Selahittin Çetindoğan Didim Kaymakamlığına atanan Halil Avşar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kaymakamlık ziyaretlerine ara vermeden devam eden Çetindoğan “Aydın için yapılacak olan her çalışmanın içinde bulunacağız” dedi.

Aydın için yapılacak olan her çalışmanın içinde bulunacağız

       

Çetindoğan “İlçelerimize yeni atanan Kaymakamlarımızı ziyaret edip hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Didim Kaymakamımız Sayın Halil Avşar’ı ziyaret ettik. Tabi ki şu süreçte ilk gündemimiz yaşadığımız pandemi ile mücadele oluyor. Bu süreçte esnafın yıpranması hepimizi derinden üzdü. Didim tatil beldesi olmasından dolayı esnaf genel olarak yoğunluğunu sezonluk yaşar. Kış aylarından itibaren yaşadığımız pandemi sıkıntısı bu tarz yerlerin en yoğun zamanlarını maalesef durağanlaştırdı. Bu süreçte tatil beldelerimize gelen turist sayısında gözle görülür bir düşüş var. Hepsini ele aldığımızda yaz sezonlarında yoğunluk yaşanamayan yerlerin, kış aylarına hazırlığı kalmadı maalesef. Hele ki yeni yasaklar kapıda bizleri beklerken. Kaymakamımız Sayın Halil Avşar’la esnafın yaşadığı sıkıntılar hakkında görüştük. Yapılabilecek katkılar hakkında istişarelerde bulunduk. Bu konuda elimizden geldiğince tüm kurumlarla ortak çalışmalar yürütmeye çalışıyoruz. Didim esnafı içinde elimizden gelenin en iyisini yapmaya hazırız. Sayın Kaymakamımıza yeni görev yerlerinin hayırlı olmasını diler, misafirperverliklerinden dolayı tekrar teşekkür ederiz.” açıklamalarında bulundu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.