Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çetin, Aydın'ın kurtuluşunu kutladı

GÜNCEL 07.09.2017 - 15:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4478+ kez okundu.
 

Çetin, Aydın'ın kurtuluşunu kutladı

Gençlik ve Spor Konfederasyonu Aydın İl Başkanı Erhan Çetin, Aydın'ın kurtuluşunun 95. yılını kutladı.

AYDIN- Gençlik ve Spor Konfederasyonu Aydın il Başkanı Çetin, Kurtuluş Savaşı’nın Başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk’ü anmadan yaptığı açıklamada, “Özgürlük ve bağımsızlığımız için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükran rahmet ve minnetle anıyorum. Efelerimizin Aydın’ımızın Kurtuluş Bayramı’nı kutluyorum” dedi. Çetin, mesajında şu ifade yer verdi: “Tarihini kendi yazan milletler hep ayakta kalır diyenler ne güzel söylemişler. Tarihimiz destanlarla dolu diyen Çetin Bugünün Aydın'ın yüreğinde ayrı bir yeri var. Bugün Aydınlının ‘Zulmün kara güllesiyle, topu önünde,/ İmandan fukara olan eğilir. / Bir karış toprağın öz kıymetini / Toprağa kanını döken bilir’ diyerek kurtuluşa ulaştığı gün. Kuvayi Milliye’nin değerli komutanı olan Yörük Ali Efe ve arkadaşları, büyük bir başarı örneği sergilemiş ve Aydın'ın kurtuluşu için öncülük etmişlerdir. 7 Eylül 1922 günü, Aydın'ın Yunanlılardan ikinci kez temizlendiği ve zafere ulaşıldığı gündür. 95 yıl önce efelerin gösterdiği bu mücadele örneğini torunları da 15 Temmuz hain darbe girişiminde göstermişlerdir. Özgürlük ve bağımsızlığımız için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükran rahmet ve minnetle anıyorum. Efelerimizin Aydın’ımızın Kurtuluş Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."
Gençlik ve Spor Konfederasyonu Aydın İl Başkanı Erhan Çetin, Aydın'ın kurtuluşunun 95. yılını kutladı.

AYDIN- Gençlik ve Spor Konfederasyonu Aydın il Başkanı Çetin, Kurtuluş Savaşı’nın Başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk’ü anmadan yaptığı açıklamada, “Özgürlük ve bağımsızlığımız için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükran rahmet ve minnetle anıyorum. Efelerimizin Aydın’ımızın Kurtuluş Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Çetin, mesajında şu ifade yer verdi:

“Tarihini kendi yazan milletler hep ayakta kalır diyenler ne güzel söylemişler. Tarihimiz destanlarla dolu diyen Çetin Bugünün Aydın'ın yüreğinde ayrı bir yeri var. Bugün Aydınlının ‘Zulmün kara güllesiyle, topu önünde,/ İmandan fukara olan eğilir. / Bir karış toprağın öz kıymetini / Toprağa kanını döken bilir’ diyerek kurtuluşa ulaştığı gün. Kuvayi Milliye’nin değerli komutanı olan Yörük Ali Efe ve arkadaşları, büyük bir başarı örneği sergilemiş ve Aydın'ın kurtuluşu için öncülük etmişlerdir. 7 Eylül 1922 günü, Aydın'ın Yunanlılardan ikinci kez temizlendiği ve zafere ulaşıldığı gündür. 95 yıl önce efelerin gösterdiği bu mücadele örneğini torunları da 15 Temmuz hain darbe girişiminde göstermişlerdir. Özgürlük ve bağımsızlığımız için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükran rahmet ve minnetle anıyorum. Efelerimizin Aydın’ımızın Kurtuluş Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.