Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çerçioğlu’nu güldüren adam!

GENEL 03.05.2017 - 19:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3042+ kez okundu.
 

Çerçioğlu’nu güldüren adam!

Eşinin doğum günü unutan yaşı adam Başkan Çerçioğlu ve çevresindekileri güldürdü

AYDIN- Kuşadası’nda eşinin doğum gününü Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çeçrioğlu’nun gönderdiği tebrik kartıyla hatırlayan yaşlı adam ile Başkan Çerçioğlu arasında yaşanan diyalog çevredekileri güldürdü. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası’nda yapılan yol peyzaj çalışmalarını kurmaylarıyla birlikte incelemeye geldi. Başkan Çerçioğlu, çalışmalar hakkında hummalı bir şekilde bilgi alırken, Yahya Amca yanlarına yaklaştı. Başkan ve Yahya Amcanın sohbeti kahkalarla dolu geçti. Sohbetteki ayrıntı bir nebze olsun yorucu tempoda dahi herkesi kahkahaya boğdu. Uzun süredir yılan hikayesine dönen Kuşadası Çarşı girişindeki ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarına Başkan Özlem Çerçioğlu el attı. Şikayetlerine bir türlü çözüm bulamayan esnaf sesini Başkan Çerçioğlu’na duyurduktan sonra iş ele alındı. Peyzaj çalışmaları, ağaçlandırma ve ışıklandırma derken yapım aşamasını incelemeye geldi Topuklu Efe. Büyükşehir kurmaylarıyla birlikte ince eleyip sık dokuyarak çalışmaları yerinde takip eden Başkan Çerçioğlu’na tam o sırada Yahya Amca merhaba dedi. Çarşı içinde bulunan bir apartmanda görevli olan Yahya Ünal, Başkan Özlem Çerçioğlu’nun Kuşadası’nda olduğunu öğrenince sohbet etmek için çalışma yapılan alana gitti. Kısa karşılamanın ardından Yahya Ünal, Başkan Çerçioğlu’na hizmetlerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. “Allah sizi başımızdan eksik etmesin” diye konuşan Yahya Amca, bir gafıyla herkesi kahkahaya boğdu. Yahya Ünal, “Eşimin doğum gününü unuttum. Siz onun yaş gününü kutlama davetiyesi gönderdiniz. Ben unuttum, siz unutmadınız” diye konuştu. Başkan Çerçioğlu ise, yaşlı adama, “Artık bir daha unutmazsın” diye karşılık verdi.
Eşinin doğum günü unutan yaşı adam Başkan Çerçioğlu ve çevresindekileri güldürdü

AYDIN- Kuşadası’nda eşinin doğum gününü Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çeçrioğlu’nun gönderdiği tebrik kartıyla hatırlayan yaşlı adam ile Başkan Çerçioğlu arasında yaşanan diyalog çevredekileri güldürdü.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası’nda yapılan yol peyzaj çalışmalarını kurmaylarıyla birlikte incelemeye geldi. Başkan Çerçioğlu, çalışmalar hakkında hummalı bir şekilde bilgi alırken, Yahya Amca yanlarına yaklaştı. Başkan ve Yahya Amcanın sohbeti kahkalarla dolu geçti. Sohbetteki ayrıntı bir nebze olsun yorucu tempoda dahi herkesi kahkahaya boğdu.

Uzun süredir yılan hikayesine dönen Kuşadası Çarşı girişindeki ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarına Başkan Özlem Çerçioğlu el attı. Şikayetlerine bir türlü çözüm bulamayan esnaf sesini Başkan Çerçioğlu’na duyurduktan sonra iş ele alındı. Peyzaj çalışmaları, ağaçlandırma ve ışıklandırma derken yapım aşamasını incelemeye geldi Topuklu Efe. Büyükşehir kurmaylarıyla birlikte ince eleyip sık dokuyarak çalışmaları yerinde takip eden Başkan Çerçioğlu’na tam o sırada Yahya Amca merhaba dedi.

Çarşı içinde bulunan bir apartmanda görevli olan Yahya Ünal, Başkan Özlem Çerçioğlu’nun Kuşadası’nda olduğunu öğrenince sohbet etmek için çalışma yapılan alana gitti. Kısa karşılamanın ardından Yahya Ünal, Başkan Çerçioğlu’na hizmetlerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. “Allah sizi başımızdan eksik etmesin” diye konuşan Yahya Amca, bir gafıyla herkesi kahkahaya boğdu. Yahya Ünal, “Eşimin doğum gününü unuttum. Siz onun yaş gününü kutlama davetiyesi gönderdiniz. Ben unuttum, siz unutmadınız” diye konuştu. Başkan Çerçioğlu ise, yaşlı adama, “Artık bir daha unutmazsın” diye karşılık verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.