Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Çerçioğlu’ndan yağmur suyuna çözüm

GÜNCEL 01.11.2018 - 13:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2687+ kez okundu.
 

Çerçioğlu’ndan yağmur suyuna çözüm

İncirliova ilçesinde aşırı yağışlarda oluşması muhtemel sel ve su baskınlarını önlemek için çalışma başlatan ASKİ ekiplerinin, 3 bin metre hat yaparak sorunu çözeceği bildirildi.

AYDIN- ASKİ’den yapılan açıklamaya göre, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun halkın talebi üzerine başlattığı yağmur suyu hat çalışması, ilçe merkezinde yer alan Cumhuriyet Mahallesi, Aykut Ozan Caddesi, Sandıklı Caddesi, Lozan Caddesi ve Şirinevler Caddesi’ni kapsıyor. Altyapı çalışmalarının kısa zamanda tamamlanarak yağmur suyu hattının halkın hizmetine sunulması hedefleniyor. “HALKIMIZIN MUTLULUĞU VE HUZURU İÇİN ÇALIŞIYORUZ” İl genelinde devam eden alt ve üstyapı çalışmalarına değinen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Gerek İncirliova gerekse ilimizin birçok noktasında çeşitli alt ve üstyapı çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Halkımızın mutluluğu ve huzuru için yoğun çaba sarf ediyor, mesai kavramı gözetmeksizin çalışıyoruz. Eşsiz kentimizde halkımıza en yüksek standartlarda, sağlıklı ve sorunsuz alt ve üstyapı hizmeti sunmak için yatırımlarımız hız kesmeksizin sürecek” dedi.
İncirliova ilçesinde aşırı yağışlarda oluşması muhtemel sel ve su baskınlarını önlemek için çalışma başlatan ASKİ ekiplerinin, 3 bin metre hat yaparak sorunu çözeceği bildirildi.

AYDIN- ASKİ’den yapılan açıklamaya göre, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun halkın talebi üzerine başlattığı yağmur suyu hat çalışması, ilçe merkezinde yer alan Cumhuriyet Mahallesi, Aykut Ozan Caddesi, Sandıklı Caddesi, Lozan Caddesi ve Şirinevler Caddesi’ni kapsıyor. Altyapı çalışmalarının kısa zamanda tamamlanarak yağmur suyu hattının halkın hizmetine sunulması hedefleniyor.

“HALKIMIZIN MUTLULUĞU VE HUZURU İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

İl genelinde devam eden alt ve üstyapı çalışmalarına değinen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Gerek İncirliova gerekse ilimizin birçok noktasında çeşitli alt ve üstyapı çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Halkımızın mutluluğu ve huzuru için yoğun çaba sarf ediyor, mesai kavramı gözetmeksizin çalışıyoruz. Eşsiz kentimizde halkımıza en yüksek standartlarda, sağlıklı ve sorunsuz alt ve üstyapı hizmeti sunmak için yatırımlarımız hız kesmeksizin sürecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.