Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çerçioğlu’ndan Kuşadası’na yeni bir hizmet

TURİZM 07.08.2018 - 18:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3029+ kez okundu.
 

Çerçioğlu’ndan Kuşadası’na yeni bir hizmet

Bugüne kadar Büyükşehir Belediyesi'nin Kuşadası’na 241 milyon lira yatırım yaptığı bildirildi.

AYDIN- Aydın'ı vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda yönettiğini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası’na bağlı Karaova Mahallesi sakinlerinin isteklerine kulak vererek mahalledeki 7 dönümlük araziyi yeşil alana çevirmekte olduklarını açıkladı. Taleplerine karşılık bulan mahalle sakinlerinin ise Başkan Çerçioğlu'na teşekkür ettikleri belirtildi. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Karaova Mahallesi'ndeki büyükşehir belediyesine ait arazinin yeşil alan olmasını isteyen mahalle sakinleri, bir dilekçeyle Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne başvurdular. Mahalle sakinlerinin dilekçeleri hemen işleme konulurken, Başkan Çerçioğlu'nun talimatıyla 7 dönümlük arazinin yeşil alana çevrilmesi için alanın temizlenmesine başlandı. Park için projelendirme yapılacak ve park kısa sürede bitirilerek vatandaşların kullanımına açılacak. Alanda incelemeler yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanvekili Evrim Karakoz  "Vatandaşlarımız bu arazinin yeşil alan olmasını istediler. Konuyu ilettiğimiz başkanımız talebin hemen yerine getirilmesini istedi. Bizler de vatandaşlarımızın isteğine göre burayı yeşil alan yapmak üzere çalışmalarımıza başladık" diye konuştu. 'Teşekkürler Çerçioğlu' Mahalle sakinleri yeşil alana kavuşacak olmalarının mutluluğunu yaşarken, "Büyükşehir Belediyesi'ne ilettiğimiz talebimize hızlıca yanıt aldık. Arazinin yeşil alan yapılacak olmasından dolayı mahalle sakinleri olarak çok mutluyuz. Başkanımız bizleri kırmadı ve burayı park yapacak. Teşekkürler Özlem Çerçioğlu" diye konuştular. Başkan Çerçioğlu: Vatandaşımız ister, biz yaparız Aydın'ı vatandaşlarla birlikte el ele yönettiklerini söyleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın'a yeşil alanlar kazandırmaya devam edeceklerini belirtti. Başkan Çerçioğlu, "Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm odaklı yaklaşıyoruz. Vatandaşımız ister, biz de yaparız. Kuşadası'nda yaşayan vatandaşlarımızın istediği gibi bir parkı buraya yapacağız ve onların faydalanmalarını sağlayacağız. Yeşil alan istemek halkımızın en doğal hakkı ve bunu yerine getirmekten mutluluk duyuyoruz. Kuşadalıların yapacak olduğumuz parkta mutlu zaman geçirmelerini diliyorum" diye konuştu.
Bugüne kadar Büyükşehir Belediyesi'nin Kuşadası’na 241 milyon lira yatırım yaptığı bildirildi.

AYDIN- Aydın'ı vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda yönettiğini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası’na bağlı Karaova Mahallesi sakinlerinin isteklerine kulak vererek mahalledeki 7 dönümlük araziyi yeşil alana çevirmekte olduklarını açıkladı. Taleplerine karşılık bulan mahalle sakinlerinin ise Başkan Çerçioğlu'na teşekkür ettikleri belirtildi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Karaova Mahallesi'ndeki büyükşehir belediyesine ait arazinin yeşil alan olmasını isteyen mahalle sakinleri, bir dilekçeyle Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne başvurdular. Mahalle sakinlerinin dilekçeleri hemen işleme konulurken, Başkan Çerçioğlu'nun talimatıyla 7 dönümlük arazinin yeşil alana çevrilmesi için alanın temizlenmesine başlandı. Park için projelendirme yapılacak ve park kısa sürede bitirilerek vatandaşların kullanımına açılacak.

Alanda incelemeler yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanvekili Evrim Karakoz  "Vatandaşlarımız bu arazinin yeşil alan olmasını istediler. Konuyu ilettiğimiz başkanımız talebin hemen yerine getirilmesini istedi. Bizler de vatandaşlarımızın isteğine göre burayı yeşil alan yapmak üzere çalışmalarımıza başladık" diye konuştu.

'Teşekkürler Çerçioğlu'

Mahalle sakinleri yeşil alana kavuşacak olmalarının mutluluğunu yaşarken, "Büyükşehir Belediyesi'ne ilettiğimiz talebimize hızlıca yanıt aldık. Arazinin yeşil alan yapılacak olmasından dolayı mahalle sakinleri olarak çok mutluyuz. Başkanımız bizleri kırmadı ve burayı park yapacak. Teşekkürler Özlem Çerçioğlu" diye konuştular.

Başkan Çerçioğlu: Vatandaşımız ister, biz yaparız

Aydın'ı vatandaşlarla birlikte el ele yönettiklerini söyleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın'a yeşil alanlar kazandırmaya devam edeceklerini belirtti. Başkan Çerçioğlu, "Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm odaklı yaklaşıyoruz. Vatandaşımız ister, biz de yaparız. Kuşadası'nda yaşayan vatandaşlarımızın istediği gibi bir parkı buraya yapacağız ve onların faydalanmalarını sağlayacağız. Yeşil alan istemek halkımızın en doğal hakkı ve bunu yerine getirmekten mutluluk duyuyoruz. Kuşadalıların yapacak olduğumuz parkta mutlu zaman geçirmelerini diliyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.