Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çerçioğlu’ndan ‘Kumpir’ şov

SİYASET 04.06.2015 - 18:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2903+ kez okundu.
 

Çerçioğlu’ndan ‘Kumpir’ şov

Aydın’da üretici ve halkın faydasını aynı potada buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, bu kez üreticiden temin edilen 100 ton patatesi vatandaşlara dağıtacak.

Aydın’da üretici ve halkın faydasını aynı potada buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, bu kez üreticiden temin edilen 100 ton patatesi vatandaşlara dağıtacak. Aydın Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik hizmetlerine her gün bir yenisini ekliyor. Daha önce Sultanhisar, Atça ve Kuyucak’taki zor durumdaki portakal üreticilerinin elinde kalan 52 ton portakalı alarak vatandaşlara dağıtan Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Çerçioğlu Türkiye gündemine oturmuştu. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu bu kez Bozdoğan Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile imzalanan protokolle alınan 100 ton patatesi, 5’er kiloluk torbalar halinde Aydın İl genelindeki 20 bin aileye ulaştıracak. ÜRETİCİ SEVİNÇTEN DAVUL ZURNA ÇALDIRDI Bozdoğan’ın Eymir Mahallesindeki protokole vatandaşlar ve üreticiler yoğun ilgi gösterdi. Sevinçten davul zurna çaldıran üreticiler Başkan Çerçioğlu ile birlikte zeybek oynadı. Başkan Çerçioğlu üretici kadınlarla birlikte patateslerin başına geçerek paketlenmesinde bayanlara yardım etti. Protokol imza törenine Başkan Çerçioğlu”nun yanı sıra Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın da katıldı. Başkan Apaydın, “Özlem Başkanımız üreticimizin yanında. Sayesinde artık ürünümüz para edecek” dedi. 20 BİN AİLEYE ULAŞACAK Göreve geldiği ilk günden itibaren sosyal belediyecilik vurgusunu öne çıkararak çalıştıklarını kaydeden Başkan Çerçioğlu, “ Rutin belediyecilik hizmetleri zaten bizim aslı görevlerimiz arasında. Her zaman söyledim, Aydın Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik yönü ile ön planda olacak, daima vatandaşının yanında bulunacaktır.  Yaptığımız bu alımlarla üreticimize destek olurken, zor ekonomik şartlar altındaki vatandaşımızın da bir nebze olsun  yanında olabilmeyi amaçlıyoruz. Bozdoğanlı üreticilerimizden aldığımız 100 ton patatesi il genelindeki 20 bin ailemize 5’er kiloluluk paketler halinde ulaştıracağız. Sadece patates değil,  büyükşehir olarak üreticimize diğer ürünlerinde de destek vereceğiz.  Aracıyı komisyoncuyu kaldıracağız. Fakir fukaranın yüzünü güldürüreceğizAydın’da kimse aç yatağa girmez, soğukta üşümez. Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak daima fakir fukara, garip gureba vatandaşımızın yanında olacağız” şeklinde konuştu. ÜRETİCİNİNDE VATANDAŞINDA YÜZÜ GÜLDÜ Sosyal Belediyecilik hizmetleri ile Türkiye’de örnek belediye olan Aydın Büyükşehir Belediyesi,  10 şube ile il genelinde faaliyet gösterdiği Ege Et satış noktaları ile vatandaşları ekonomik ve kaliteli et ile buluşturmuştu. Çine ilçesinin besicilerinden temin edilen büyükbaş hayvanlar, Aydın Büyükşehir Belediyesine ait Çine’deki Ege Et tesislerinde işlenerek vatandaşlara  ulaştırılıyor. Ege Et satış şubelerinde , Nazili ve yöresinde faaliyet gösteren ÖRKOOP’a ait  süt ve süt ürünlerini de vatandaşlara ulaştıran Aydın Büyükşehir Belediyesi üretici ve  vatandaşları aynı ortak payda da buluşturarak, “Üreticiye destek, Halka Hizmet” sloganı ile sosyal belediyecilik faaliyetlerini büyüterek  sürdürüyor.
Aydın’da üretici ve halkın faydasını aynı potada buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, bu kez üreticiden temin edilen 100 ton patatesi vatandaşlara dağıtacak.

Aydın’da üretici ve halkın faydasını aynı potada buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, bu kez üreticiden temin edilen 100 ton patatesi vatandaşlara dağıtacak.

Aydın Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik hizmetlerine her gün bir yenisini ekliyor. Daha önce Sultanhisar, Atça ve Kuyucak’taki zor durumdaki portakal üreticilerinin elinde kalan 52 ton portakalı alarak vatandaşlara dağıtan Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Çerçioğlu Türkiye gündemine oturmuştu. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu bu kez Bozdoğan Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile imzalanan protokolle alınan 100 ton patatesi, 5’er kiloluk torbalar halinde Aydın İl genelindeki 20 bin aileye ulaştıracak.

ÜRETİCİ SEVİNÇTEN DAVUL ZURNA ÇALDIRDI

Bozdoğan’ın Eymir Mahallesindeki protokole vatandaşlar ve üreticiler yoğun ilgi gösterdi. Sevinçten davul zurna çaldıran üreticiler Başkan Çerçioğlu ile birlikte zeybek oynadı. Başkan Çerçioğlu üretici kadınlarla birlikte patateslerin başına geçerek paketlenmesinde bayanlara yardım etti. Protokol imza törenine Başkan Çerçioğlu”nun yanı sıra Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın da katıldı. Başkan Apaydın, “Özlem Başkanımız üreticimizin yanında. Sayesinde artık ürünümüz para edecek” dedi.

20 BİN AİLEYE ULAŞACAK

Göreve geldiği ilk günden itibaren sosyal belediyecilik vurgusunu öne çıkararak çalıştıklarını kaydeden Başkan Çerçioğlu, “ Rutin belediyecilik hizmetleri zaten bizim aslı görevlerimiz arasında. Her zaman söyledim, Aydın Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik yönü ile ön planda olacak, daima vatandaşının yanında bulunacaktır.  Yaptığımız bu alımlarla üreticimize destek olurken, zor ekonomik şartlar altındaki vatandaşımızın da bir nebze olsun  yanında olabilmeyi amaçlıyoruz. Bozdoğanlı üreticilerimizden aldığımız 100 ton patatesi il genelindeki 20 bin ailemize 5’er kiloluluk paketler halinde ulaştıracağız. Sadece patates değil,  büyükşehir olarak üreticimize diğer ürünlerinde de destek vereceğiz.  Aracıyı komisyoncuyu kaldıracağız. Fakir fukaranın yüzünü güldürüreceğizAydın’da kimse aç yatağa girmez, soğukta üşümez. Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak daima fakir fukara, garip gureba vatandaşımızın yanında olacağız” şeklinde konuştu.

ÜRETİCİNİNDE VATANDAŞINDA YÜZÜ GÜLDÜ

Sosyal Belediyecilik hizmetleri ile Türkiye’de örnek belediye olan Aydın Büyükşehir Belediyesi,  10 şube ile il genelinde faaliyet gösterdiği Ege Et satış noktaları ile vatandaşları ekonomik ve kaliteli et ile buluşturmuştu. Çine ilçesinin besicilerinden temin edilen büyükbaş hayvanlar, Aydın Büyükşehir Belediyesine ait Çine’deki Ege Et tesislerinde işlenerek vatandaşlara  ulaştırılıyor. Ege Et satış şubelerinde , Nazili ve yöresinde faaliyet gösteren ÖRKOOP’a ait  süt ve süt ürünlerini de vatandaşlara ulaştıran Aydın Büyükşehir Belediyesi üretici ve  vatandaşları aynı ortak payda da buluşturarak, “Üreticiye destek, Halka Hizmet” sloganı ile sosyal belediyecilik faaliyetlerini büyüterek  sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.