Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Çerçioğlu’ndan, eleştirenlere teşekkür

SİYASET 11.05.2017 - 13:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2697+ kez okundu.
 

Çerçioğlu’ndan, eleştirenlere teşekkür

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Arapapıştı projesini eleştirenlere de teşekkür etti

AYDIN- Geçtiğimiz günlerde Bozdoğan Kemer Barajı su toplama alanı içerisinde bulunan Arapapıştı Kanyonu’nun turizme kazandırılmasının ardından çeşitli eleştirilere maruz kalan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “İlçelerimizin ekonomisini canlandırmak amacıyla yaptığımız her çalışmanın arkasındayız. Onlar konuşur, biz yaparız” dedi. Arap apıştı Kanyonu ile ilgili ziyarete gittiği Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı’nın makamında konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “İlçelerimizin ekonomisini canlandırmak amacıyla yaptığımız her çalışmanın arkasındayız. Tarihle iç içe olan Bozdoğan İlçemizin bu doğal güzelliğinin bütün insanlara açılması gerektiğini beraberce konuştuk ve bu şekilde projemiz gerçekleşmiştir. Yoksa o bunu kıskananlarında dediği gibi hani ‘biz bunu yeniden yaptık, kanyonu biz keşfettik, biz imal ettik’ gibi laflar onların niyeti ile ilgili söylemlerdir. Onlar konuşur biz yaparız” dedi. Ekonomi Canlandı Kanyonun turizme kazandırılması ile Bozdoğan Ekonomisinin canlandığını ifade eden Çerçioğlu, “Açılışın ardından Bozdoğan’ın ekonomisi müthiş derecede canlanmıştır. 20 tane insan iş sahibi olmuştur. Daha net bir şekilde istihdam sağlanıyor, ilçenin ekonomisine katkı sağlıyor. Tüm halkın gelip gitmesini sağlıyor, Türkiye’de ve dünyada tanınması sağlanıyor. Biz burada istediğimizi yaptık amacımıza ulaştık. İnsanlar bir şekilde bunu konuşmaya başladılar. Ben basın mensubu arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum. Zaten istediğimiz buydu. İnsanların konuşmasıydı. Yapıcı olanlardan Allah razı olsun, yapıcı olmayanlardan da Allah razı olsun. Biz amacımıza ulaştık. Önemli değil, ister yapıcı olarak konuşsunlar, ister yapıcı olmayıp da konuşsunlar. Önemli olan, şimdi her konuşan kişi Arap Apıştı’nın Bozdoğan’daki reklamını yapıyor. Hepsine teşekkür ediyoruz ve reklamını yapmaya devam etsinler diyoruz. Çünkü Aydın’ımıza büyük bir katkı sağlıyor. Bu projeler arka arkaya geliyor ve yapmaya devam edeceğiz. Amacımız Yenipazar’ın ekonomisini canlandırmak, hareketlendirmek insanların buraya gelip çekim merkezi yapmasıdır. Basın mensubu arkadaşlarımızın da gazetelerde yaptıkları haberler ile Aydın’ımızın ekonomisini de canlandırıyoruz” dedi.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Arapapıştı projesini eleştirenlere de teşekkür etti

AYDIN- Geçtiğimiz günlerde Bozdoğan Kemer Barajı su toplama alanı içerisinde bulunan Arapapıştı Kanyonu’nun turizme kazandırılmasının ardından çeşitli eleştirilere maruz kalan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “İlçelerimizin ekonomisini canlandırmak amacıyla yaptığımız her çalışmanın arkasındayız. Onlar konuşur, biz yaparız” dedi.

Arap apıştı Kanyonu ile ilgili ziyarete gittiği Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı’nın makamında konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “İlçelerimizin ekonomisini canlandırmak amacıyla yaptığımız her çalışmanın arkasındayız. Tarihle iç içe olan Bozdoğan İlçemizin bu doğal güzelliğinin bütün insanlara açılması gerektiğini beraberce konuştuk ve bu şekilde projemiz gerçekleşmiştir. Yoksa o bunu kıskananlarında dediği gibi hani ‘biz bunu yeniden yaptık, kanyonu biz keşfettik, biz imal ettik’ gibi laflar onların niyeti ile ilgili söylemlerdir. Onlar konuşur biz yaparız” dedi.

Ekonomi Canlandı

Kanyonun turizme kazandırılması ile Bozdoğan Ekonomisinin canlandığını ifade eden Çerçioğlu, “Açılışın ardından Bozdoğan’ın ekonomisi müthiş derecede canlanmıştır. 20 tane insan iş sahibi olmuştur. Daha net bir şekilde istihdam sağlanıyor, ilçenin ekonomisine katkı sağlıyor. Tüm halkın gelip gitmesini sağlıyor, Türkiye’de ve dünyada tanınması sağlanıyor. Biz burada istediğimizi yaptık amacımıza ulaştık. İnsanlar bir şekilde bunu konuşmaya başladılar. Ben basın mensubu arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum. Zaten istediğimiz buydu. İnsanların konuşmasıydı. Yapıcı olanlardan Allah razı olsun, yapıcı olmayanlardan da Allah razı olsun. Biz amacımıza ulaştık. Önemli değil, ister yapıcı olarak konuşsunlar, ister yapıcı olmayıp da konuşsunlar. Önemli olan, şimdi her konuşan kişi Arap Apıştı’nın Bozdoğan’daki reklamını yapıyor. Hepsine teşekkür ediyoruz ve reklamını yapmaya devam etsinler diyoruz. Çünkü Aydın’ımıza büyük bir katkı sağlıyor. Bu projeler arka arkaya geliyor ve yapmaya devam edeceğiz. Amacımız Yenipazar’ın ekonomisini canlandırmak, hareketlendirmek insanların buraya gelip çekim merkezi yapmasıdır. Basın mensubu arkadaşlarımızın da gazetelerde yaptıkları haberler ile Aydın’ımızın ekonomisini de canlandırıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.