Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çerçioğlu'ndan bir yatırım hamlesi daha

GÜNCEL 31.07.2018 - 19:17, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3895+ kez okundu.
 

Çerçioğlu'ndan bir yatırım hamlesi daha

Başkan Çerçioğlu, yağmur suyu, içme suyu ve kanalizasyon hat yapımları ve asfalttan sonra bir yatırım hamlesi daha yaptı.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin İncirliova ilçesine bağlı Acarlar Mahallesi’nde yürüttüğü altyapı yatırımlarına her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. ASKİ Genel Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü yağmur suyu, içme suyu ve kanalizasyon hat yapımları ile Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekiplerince yapımı devam eden sıcak asfalt çalışmalarının yanı sıra ASKİ kontrolörlüğünde Acarlar Mahallesi’nin tümünü kapsayacak olan atık su arıtma tesisinin inşaatına başlandı. Çevre ve doğal yaşamı koruma adına önemli bir yatırım olan Acarlar Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi, toplanan atık sularını son teknoloji sistemlerle arıtarak alıcı ortama uygun hale getirecek. 2 milyon 628 bin TL yatırım bedeli ile hayata geçecek olan tesisin kısa zamanda tamamlanarak Acarlar halkının hizmetine sunulması hedefleniyor. SORUNSUZ VE SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR ALTYAPI Acarlar’da vatandaşların talebi üzerine yapımına başlanan içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hat yapımlarında sona yaklaşıldı. Mahalleye sağlıklı ve sorunsuz bir altyapı tesis etmek için toplamda 83 kilometre içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hat çalışması gerçekleştiren ekipler diğer yandan asfalt yapım çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor. ACARLAR’DA YATIRIMLAR SÜRECEK Alt ve üst yapı çalışmalarını yakından takip ederek, faaliyetler hakkında sürekli bilgi alan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Acarlar halkına söz verdiğimiz gibi alt ve üst yapıda ciddi yatırımlara imza atmaya devam ediyoruz. İçme suyu, yağmur suyu, kanalizasyon ve yol yapımının yanı sıra mahallemizin hizmetine sunmak için bir de atık su arıtma tesisi yapımına başladık. Ekonomik faaliyetler çerçevesinde gerek Aydın gerekse bölgemiz açısından önemli bir yer olan Güzide mahallemiz Acarlar’a yatırımlarımız aralıksız sürecektir” dedi.
Başkan Çerçioğlu, yağmur suyu, içme suyu ve kanalizasyon hat yapımları ve asfalttan sonra bir yatırım hamlesi daha yaptı.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin İncirliova ilçesine bağlı Acarlar Mahallesi’nde yürüttüğü altyapı yatırımlarına her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor.

ASKİ Genel Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü yağmur suyu, içme suyu ve kanalizasyon hat yapımları ile Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekiplerince yapımı devam eden sıcak asfalt çalışmalarının yanı sıra ASKİ kontrolörlüğünde Acarlar Mahallesi’nin tümünü kapsayacak olan atık su arıtma tesisinin inşaatına başlandı.

Çevre ve doğal yaşamı koruma adına önemli bir yatırım olan Acarlar Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi, toplanan atık sularını son teknoloji sistemlerle arıtarak alıcı ortama uygun hale getirecek. 2 milyon 628 bin TL yatırım bedeli ile hayata geçecek olan tesisin kısa zamanda tamamlanarak Acarlar halkının hizmetine sunulması hedefleniyor.

SORUNSUZ VE SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR ALTYAPI

Acarlar’da vatandaşların talebi üzerine yapımına başlanan içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hat yapımlarında sona yaklaşıldı. Mahalleye sağlıklı ve sorunsuz bir altyapı tesis etmek için toplamda 83 kilometre içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hat çalışması gerçekleştiren ekipler diğer yandan asfalt yapım çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor.

ACARLAR’DA YATIRIMLAR SÜRECEK

Alt ve üst yapı çalışmalarını yakından takip ederek, faaliyetler hakkında sürekli bilgi alan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Acarlar halkına söz verdiğimiz gibi alt ve üst yapıda ciddi yatırımlara imza atmaya devam ediyoruz. İçme suyu, yağmur suyu, kanalizasyon ve yol yapımının yanı sıra mahallemizin hizmetine sunmak için bir de atık su arıtma tesisi yapımına başladık. Ekonomik faaliyetler çerçevesinde gerek Aydın gerekse bölgemiz açısından önemli bir yer olan Güzide mahallemiz Acarlar’a yatırımlarımız aralıksız sürecektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.