Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çerçioğlu’ndan AKP Milletvekilleri’ne tarihi çağrı

SİYASET 16.08.2019 - 15:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3854+ kez okundu.
 

Çerçioğlu’ndan AKP Milletvekilleri’ne tarihi çağrı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, AKP Aydın Milletvekillerine çağrı yaptı.

AYDIN- Başkan Çerçioğlu, “Volkswagen’in Türkiye’de kurmayı planladığı otomobil fabrikasını Aydın’a kurun. Ben her türlü desteği vereceğim” dedi. MARKA ŞEHİR YATIRIM İLE OLUR. AYDIN HER TÜRLÜ YATIRIMI HAK EDİYOR Söz konusu fabrika 2022'de faaliyete geçecek ve ilk aşamada 4 bin kişilik istihdam yaratacak. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Aydın'a yatırımcı çekmeliyiz" diyen AKP Milletvekilleri’ne çağrı yaptı ve "Volkswagen'in Türkiye'de kurmayı planladığı otomobil fabrikasının Aydın'da kurulmasını sağlayalım" dedi. Başkan Çerçioğlu, fabrikanın Aydın'da kurulması için her türlü desteği ve çalışmayı kendisinin yapacağını belirterek şöyle dedi: “Aydın ve Aydınlılar her türlü yatırımı hak ediyor. Marka şehir yatırım ile olur. AKP Aydın Milletvekilleri, Aydın'a bir şey yapmak istiyorsa, bu fabrikanın Aydın'da kurulmasını sağlasınlar. Ben bu konuda her türlü desteği vereceğim. Her türlü çalışmayı yapacağım. Öyle, ‘Aydın'a yatırımcı çekmeliyiz’ temennili konuşmalara gerek yok. Bunu hayata geçirelim. Elbette istişare ziyaretleri önemlidir, ama hemen eyleme geçmek daha doğru.”
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, AKP Aydın Milletvekillerine çağrı yaptı.

AYDIN- Başkan Çerçioğlu, “Volkswagen’in Türkiye’de kurmayı planladığı otomobil fabrikasını Aydın’a kurun. Ben her türlü desteği vereceğim” dedi.

MARKA ŞEHİR YATIRIM İLE OLUR. AYDIN HER TÜRLÜ YATIRIMI HAK EDİYOR

Söz konusu fabrika 2022'de faaliyete geçecek ve ilk aşamada 4 bin kişilik istihdam yaratacak. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Aydın'a yatırımcı çekmeliyiz" diyen AKP Milletvekilleri’ne çağrı yaptı ve "Volkswagen'in Türkiye'de kurmayı planladığı otomobil fabrikasının Aydın'da kurulmasını sağlayalım" dedi.

Başkan Çerçioğlu, fabrikanın Aydın'da kurulması için her türlü desteği ve çalışmayı kendisinin yapacağını belirterek şöyle dedi:

“Aydın ve Aydınlılar her türlü yatırımı hak ediyor. Marka şehir yatırım ile olur. AKP Aydın Milletvekilleri, Aydın'a bir şey yapmak istiyorsa, bu fabrikanın Aydın'da kurulmasını sağlasınlar. Ben bu konuda her türlü desteği vereceğim. Her türlü çalışmayı yapacağım.

Öyle, ‘Aydın'a yatırımcı çekmeliyiz’ temennili konuşmalara gerek yok. Bunu hayata geçirelim. Elbette istişare ziyaretleri önemlidir, ama hemen eyleme geçmek daha doğru.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.