Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

‘Çerçioğlu’na güvenimiz tam’

GENEL 01.02.2019 - 19:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2971+ kez okundu.
 

‘Çerçioğlu’na güvenimiz tam’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz Tilki, Aydın Büyükşehir Başkanı Özlem Çerçioğlu’na tavır alanlara tepki gösterdi.

AYDIN- Yazılı bir açıklama yapan Başkan Tilki, ‘’Bizlerin Özlem Çerçioğlu'na ve genel merkezimizin açıkladığı tüm ilçe belediye başkan adaylarımıza güveni tamdır’’ dedi. “Cumhuriyet Halk Partisi'nin Aydın'daki gücü ortadadır” diyen Başkan Tilki, ‘’Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu'nun aylar öncesinden bir kez daha Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız olarak ilan edilmesiyle var olan gücümüze güç katarak secim çalışmalarına aylar öncesinden start verdik. Fakat bir takım şahıslar bu durumdan rahatsız oldular. Özlem Çerçioğlu'nun bu kente kattığı değerler ortadayken, bu kişilerin tutumlarının hangi amaca hizmet ettiği de ortadadır’’ İfadelerini kullandı. CHP’ye zarar vermek ve Özlem Çerçioğlu’nun başarısına gölge düşürmek isteyen bu kişilerin ciddiye alınacak bir yanı olmadığını kaydeden Başkan Tilki, sözlerine şöyle devam etti: ‘’Bu uğurda bugün bizimle mücadele etmekten kaçan birkaç makam sevdalısı, Aydın'ın geleceğini değil, kendi çıkar ve menfaatlerini gözeterek karakterlerini ortaya koydular. Birkaç makam sevdalısının bu alçak davranışı, ne 95 yıllık dev çınara, yani CHP’ye, ne de bu şehrin Topuklu Efe’si olan Büyük Başkan özlem Çerçioğlu'na zarar vermez. Bizlerin Özlem Çerçioğlu'na ve genel merkezimizin açıkladığı tüm ilçe belediye başkan adaylarımıza güveni tamdır. Bu kadrolarla 31 Mart'ta Aydın'da 10 yıldır yaşadığımız baharı sürdüreceğiz. Aydınlılar dertlerine derman bulacaktır. Hiç kimseyi ayırmadan, dışlamadan, Aydın’ı tüm renkleri, tüm zenginlikleriyle bütünleştireceğiz. Hep birlikte, Aydın’ı mutlu ve huzurlu bir geleceğe taşıyacağız. Büyükşehir, Topuklu Efemiz Özlem Çerçioğlu ile ve ilçelerdeki tüm adaylarımızla zafere ulaşacağız.’’
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz Tilki, Aydın Büyükşehir Başkanı Özlem Çerçioğlu’na tavır alanlara tepki gösterdi.

AYDIN- Yazılı bir açıklama yapan Başkan Tilki, ‘’Bizlerin Özlem Çerçioğlu'na ve genel merkezimizin açıkladığı tüm ilçe belediye başkan adaylarımıza güveni tamdır’’ dedi.

“Cumhuriyet Halk Partisi'nin Aydın'daki gücü ortadadır” diyen Başkan Tilki, ‘’Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu'nun aylar öncesinden bir kez daha Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız olarak ilan edilmesiyle var olan gücümüze güç katarak secim çalışmalarına aylar öncesinden start verdik. Fakat bir takım şahıslar bu durumdan rahatsız oldular. Özlem Çerçioğlu'nun bu kente kattığı değerler ortadayken, bu kişilerin tutumlarının hangi amaca hizmet ettiği de ortadadır’’ İfadelerini kullandı.

CHP’ye zarar vermek ve Özlem Çerçioğlu’nun başarısına gölge düşürmek isteyen bu kişilerin ciddiye alınacak bir yanı olmadığını kaydeden Başkan Tilki, sözlerine şöyle devam etti:

‘’Bu uğurda bugün bizimle mücadele etmekten kaçan birkaç makam sevdalısı, Aydın'ın geleceğini değil, kendi çıkar ve menfaatlerini gözeterek karakterlerini ortaya koydular. Birkaç makam sevdalısının bu alçak davranışı, ne 95 yıllık dev çınara, yani CHP’ye, ne de bu şehrin Topuklu Efe’si olan Büyük Başkan özlem Çerçioğlu'na zarar vermez. Bizlerin Özlem Çerçioğlu'na ve genel merkezimizin açıkladığı tüm ilçe belediye başkan adaylarımıza güveni tamdır.

Bu kadrolarla 31 Mart'ta Aydın'da 10 yıldır yaşadığımız baharı sürdüreceğiz. Aydınlılar dertlerine derman bulacaktır. Hiç kimseyi ayırmadan, dışlamadan, Aydın’ı tüm renkleri, tüm zenginlikleriyle bütünleştireceğiz. Hep birlikte, Aydın’ı mutlu ve huzurlu bir geleceğe taşıyacağız. Büyükşehir, Topuklu Efemiz Özlem Çerçioğlu ile ve ilçelerdeki tüm adaylarımızla zafere ulaşacağız.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.