Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Çerçioğlu’na çevre duyarlılığı plaketi

EKONOMİ 18.08.2016 - 17:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2954+ kez okundu.
 

Çerçioğlu’na çevre duyarlılığı plaketi

Deniz Temiz Derneği Genel Müdürü Akşit Özkural, çevreye karşı duyarlılığı ve doğal zenginlikleri koruması adına Başkan Çerçioğlu’na plaket takdim etti.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Deniz Temiz Derneği / TURMEPA'nın birlikte organize ettiği ve engelli Milli Sporcu Kemal Özdemir'in Bafa Gölü'nde gerçekleştireceği yüzme etkinliğinin 19 Ağustos 2016 tarihinde yapılacağı bildirildi. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin konuya ilişkin yaptığı açıklamaya göre, bu kapsamda Serçin Mahallesi’nde bulunan Serçin Ekoturizm Merkezi’nde yapılacak Bafa Gölü tanıtımı sonrasında Serçin -Sobran Koyu arasında katılımcılar için bir tekne turu düzenlenecek. Milli Sporcu Kemal Özdemir'in yüzme aktivitesi, Sobran Koyu açıklarında gerçekleştirilecek. Aktivitenin devamında katılımcılar Bafa Gölü üzerinde yapacakları tekne turu ile Muğla İli sınırları içerisinde yer alan Kapıkırı Mahallesi'ne geçecekler. Planlanan aktivite ile Bafa Gölü ve çevresi hakkında ulusal ve yerel basına açıklamalarda bulunulacak, hem çevre hem de engellilerin spor aktivitelerine katılımlarının önemi üzerinde durulacak. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun desteği ile gerçekleştirilecek aktivitenin Bafa Gölü ve Serçin Ekoturizm Merkezi odaklı olarak su kaynaklarının durumu hakkında farkındalık yaratılması, çevre bilincinin arttırılması ve engellilerin su sporlarına yönlenmeleri adına olumlu sonuçlar doğurması bekleniyor. MİLLİ SPORCUDAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA ZİYARET Yine Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği bilgiye göre, aktivite kapsamında, Türkiye’nin deniz odaklı öncü sivil toplum kuruluşu olan Deniz Temiz Derneği Genel Müdürü Akşit Özkural, Milli Yüzücü Kemal Özdemir ve dernek üyeleri,  Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette, su kaynakları ve doğal ortamları korumak için mücadele ettiklerini belirten Temiz Derneği Genel Müdürü Akşit Özkural, “22 yıldır sayısız projeyi hayata geçirdik. Yarın da engelli milli sporcu Kemal Özdemir ile birlikte “Her kulaç göllerimize bir nefes” projesini Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçireceğiz. Hem çevreye karşı duyarlılığı hem de bu bağlamda yaptığı hizmetlerden dolayı İstanbul’dan teşekkür için geldik” şeklinde konuştu. BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA PLAKET Yapılan nazik ziyaret nedeniyle Deniz Temiz Derneği Genel Müdürü Akşit Özkural ve dernek üyelerine teşekkür eden Başkan Çerçioğlu, “Karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak ortak çalışmalar gerçekleştireceğiz. Bizler çevreci ve çevreye karşı duyarlı insanlarız. Yarın Bafa Gölü’nde bu anlamda etkinlik gerçekleştireceğiz. Deniz Temiz Derneği’ne bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Deniz Temiz Derneği Genel Müdürü Akşit Özkural, çevreye karşı duyarlılığı ve doğal zenginlikleri koruması adına Başkan Çerçioğlu’na plaket takdim etti.  
Deniz Temiz Derneği Genel Müdürü Akşit Özkural, çevreye karşı duyarlılığı ve doğal zenginlikleri koruması adına Başkan Çerçioğlu’na plaket takdim etti.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Deniz Temiz Derneği / TURMEPA'nın birlikte organize ettiği ve engelli Milli Sporcu Kemal Özdemir'in Bafa Gölü'nde gerçekleştireceği yüzme etkinliğinin 19 Ağustos 2016 tarihinde yapılacağı bildirildi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin konuya ilişkin yaptığı açıklamaya göre, bu kapsamda Serçin Mahallesi’nde bulunan Serçin Ekoturizm Merkezi’nde yapılacak Bafa Gölü tanıtımı sonrasında Serçin -Sobran Koyu arasında katılımcılar için bir tekne turu düzenlenecek. Milli Sporcu Kemal Özdemir'in yüzme aktivitesi, Sobran Koyu açıklarında gerçekleştirilecek. Aktivitenin devamında katılımcılar Bafa Gölü üzerinde yapacakları tekne turu ile Muğla İli sınırları içerisinde yer alan Kapıkırı Mahallesi'ne geçecekler.

Planlanan aktivite ile Bafa Gölü ve çevresi hakkında ulusal ve yerel basına açıklamalarda bulunulacak, hem çevre hem de engellilerin spor aktivitelerine katılımlarının önemi üzerinde durulacak. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun desteği ile gerçekleştirilecek aktivitenin Bafa Gölü ve Serçin Ekoturizm Merkezi odaklı olarak su kaynaklarının durumu hakkında farkındalık yaratılması, çevre bilincinin arttırılması ve engellilerin su sporlarına yönlenmeleri adına olumlu sonuçlar doğurması bekleniyor.

MİLLİ SPORCUDAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA ZİYARET

Yine Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği bilgiye göre, aktivite kapsamında, Türkiye’nin deniz odaklı öncü sivil toplum kuruluşu olan Deniz Temiz Derneği Genel Müdürü Akşit Özkural, Milli Yüzücü Kemal Özdemir ve dernek üyeleri,  Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette, su kaynakları ve doğal ortamları korumak için mücadele ettiklerini belirten Temiz Derneği Genel Müdürü Akşit Özkural, “22 yıldır sayısız projeyi hayata geçirdik. Yarın da engelli milli sporcu Kemal Özdemir ile birlikte “Her kulaç göllerimize bir nefes” projesini Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçireceğiz. Hem çevreye karşı duyarlılığı hem de bu bağlamda yaptığı hizmetlerden dolayı İstanbul’dan teşekkür için geldik” şeklinde konuştu.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA PLAKET

Yapılan nazik ziyaret nedeniyle Deniz Temiz Derneği Genel Müdürü Akşit Özkural ve dernek üyelerine teşekkür eden Başkan Çerçioğlu, “Karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak ortak çalışmalar gerçekleştireceğiz. Bizler çevreci ve çevreye karşı duyarlı insanlarız. Yarın Bafa Gölü’nde bu anlamda etkinlik gerçekleştireceğiz. Deniz Temiz Derneği’ne bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Deniz Temiz Derneği Genel Müdürü Akşit Özkural, çevreye karşı duyarlılığı ve doğal zenginlikleri koruması adına Başkan Çerçioğlu’na plaket takdim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.