Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çerçioğlu’dan tarıma destek

GÜNCEL 27.07.2018 - 12:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3937+ kez okundu.
 

Çerçioğlu’dan tarıma destek

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’ndan tarımsal sulama suyu isteyen Gencellidere halkının talebi üzerine ASKİ çalışma başlattı.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi Kuyucak’ta önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyor. ASKİ ekipleri, Gencellidere Mahallesi’nde yer alan tarımsal sulama göletini halkın hizmetine sunmak için betonarme bent yapımı başladı. ÇERÇİOĞLU: 100 GÜNDE BİTİRİLECEK Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’ndan tarımsal sulama suyu isteyen Gencellidere halkının talebi üzerine ASKİ çalışma başlattı. Gencellidere tarımsal sulama göletini aktif etmek için betonarme bent inşaatına başlayan ASKİ ekipleri, çalışmalarını 100 günde tamamlayarak göleti halkın hizmetine sunacak. 11 metre yüksekliğinde ve 75 metre uzunluğunda inşa edilecek olan betonarme bendin yapımı tamamlandığında tarımsal sulama göleti kullanıma açılacak. Akbaldır Deresi’nden beslenen ve 31.000 metreküp sulama hacmine sahip olan tarımsal sulama göletinin yıllık su toplama hacmi 93.000 metreküp olarak tahmin ediliyor. Tarımsal sulama göleti 2000 dekar zeytin ve incir, 100 dekar ise sebze sulamasına yetecek düzeyde olacak. Vatandaşlar uzunca yıllar tarımsal sulama suyu sorunu yaşamayacak. MUHTAR VE HALKTAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR Gencellidere tarımsal sulama göletini aktif hale getirmek için yapımına başlanan betonarme bent inşaatı sebebiyle memnuniyetlerini dile getiren Gencellidere sakinleri, tarımsal sulama suyuna kavuşacakları için Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. Mahalle Muhtarı İsmail Bakan “Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’ndan Allah razı olsun. Tarımsal sulama suyu bizim için hayati öneme sahipti. Kendim ve mahallem adına çok teşekkür ederim” dedi.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’ndan tarımsal sulama suyu isteyen Gencellidere halkının talebi üzerine ASKİ çalışma başlattı.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi Kuyucak’ta önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyor. ASKİ ekipleri, Gencellidere Mahallesi’nde yer alan tarımsal sulama göletini halkın hizmetine sunmak için betonarme bent yapımı başladı.

ÇERÇİOĞLU: 100 GÜNDE BİTİRİLECEK

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’ndan tarımsal sulama suyu isteyen Gencellidere halkının talebi üzerine ASKİ çalışma başlattı. Gencellidere tarımsal sulama göletini aktif etmek için betonarme bent inşaatına başlayan ASKİ ekipleri, çalışmalarını 100 günde tamamlayarak göleti halkın hizmetine sunacak. 11 metre yüksekliğinde ve 75 metre uzunluğunda inşa edilecek olan betonarme bendin yapımı tamamlandığında tarımsal sulama göleti kullanıma açılacak. Akbaldır Deresi’nden beslenen ve 31.000 metreküp sulama hacmine sahip olan tarımsal sulama göletinin yıllık su toplama hacmi 93.000 metreküp olarak tahmin ediliyor. Tarımsal sulama göleti 2000 dekar zeytin ve incir, 100 dekar ise sebze sulamasına yetecek düzeyde olacak. Vatandaşlar uzunca yıllar tarımsal sulama suyu sorunu yaşamayacak.

MUHTAR VE HALKTAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Gencellidere tarımsal sulama göletini aktif hale getirmek için yapımına başlanan betonarme bent inşaatı sebebiyle memnuniyetlerini dile getiren Gencellidere sakinleri, tarımsal sulama suyuna kavuşacakları için Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. Mahalle Muhtarı İsmail Bakan “Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’ndan Allah razı olsun. Tarımsal sulama suyu bizim için hayati öneme sahipti. Kendim ve mahallem adına çok teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.