Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Çerçioğlu: Yavuz’un acemiliğine verelim

SİYASET 08.10.2018 - 16:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3146+ kez okundu.
 

Çerçioğlu: Yavuz’un acemiliğine verelim

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un, Söke İlçesi Serçin Mahallesi’nde yapılan hizmetler için “Çerçioğlu bizim hizmetlerimizin üzerinden pirim yapmaya çalışıyor” açıklamasına, “Yavuz’un acemiliğine verelim” dedi.

AYDIN- CHP Aydın Milletvekillerinin Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na makamında yaptıkları ziyarette, bu konu ile ilgili sorumuz üzerine başta Tezcan ve devamında Çerçioğlu, AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un açıklamasını cevapladılar. CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, sorumuz üzerine yaptığı açıklamasında, şunları söyledi: “AK Parti, üzerinden pirim yapılacak halde değil ki! 3 ay içerisinde elektriğe, doğalgaza 3 kez zam yapmak, enflasyonu mutfaktaki hayat pahalığı yüzde kırklara vurmuş bir ülkede, iktidardakilerin üzerinden hangi pirimi yapacaksınız? Üzerinden pirim yapılacak bir iktidar değil. Eğer birilerinin üzerinden pirim yapılacaksa, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımızın hizmetlerinin üzerinden pirim yapılır. Onların herhalde Büyükşehir Belediye Başkanımızın hizmetlerinin üzerinden pirim yapmaya ihtiyaçları var. Oralara yapılan yatırım ve hizmetlerin tamamını Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını herkes biliyor.” Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise, “AKP Milletvekili Metin Yavuz’un açıklamasında, başta acemice, devamında talihsiz bir açıklama olmuştur” dedi. Başkan Çerçioğlu, şöyle konuştu: “Belediye başkanlarının bir görevi de, seçildiği kentin tanıtımını yapmaktır. Hem yabancı turistler, hem de yerli turistlere. Bizim Büyükşehir Belediyesi olarak, o bölgeye, yani Serçin Mahallemize çok ciddi yatırımlarımız var. Elbette iktidarın yatırımı olmuştur, ondan önceki iktidarların da yatırımları olmuştur. Biz Kuşadası’nın da tanıtımını, Arapapıştı’nın da, Didim’in de, yani birçok ilçemizin ve ören yerlerimizin tanıtımını yapıyoruz. Ben turizm açısında çok önemsiyorum. Aydın’da 23 tane ören yeri var. Bunların tanıtımını Turizm Bakanlığı da yapıyor, bizler de yapıyoruz. Takdir edersiniz ki bu tanıttığımız ören yerleri Milattan Öncesi yerler, Romalılardan kalma yerler. Oraları tanıtmayalım mı? Biz bu zihniyetle gidersek! Ben çok acemice yapılmış bir açıklama olarak görüyorum. Biz kimin hizmet ettiğine bakmayız. Bu hizmeti İktidar yapmış, Büyükşehir Belediyesi yapmış, İlçe Belediyesi yapmış veya onlardan önceki iktidarlar yapmış, ama hedef Aydın’ın tanıtımı ise örneğin Kuşadası’nda özel sektörün bir Marinası var. Onu atlayalım mı, onu tanıtmayalım mı? Ciddi olmak lazım bu tip işlerde! Acemiliğine verelim.”
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un, Söke İlçesi Serçin Mahallesi’nde yapılan hizmetler için “Çerçioğlu bizim hizmetlerimizin üzerinden pirim yapmaya çalışıyor” açıklamasına, “Yavuz’un acemiliğine verelim” dedi.

AYDIN- CHP Aydın Milletvekillerinin Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na makamında yaptıkları ziyarette, bu konu ile ilgili sorumuz üzerine başta Tezcan ve devamında Çerçioğlu, AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un açıklamasını cevapladılar.

CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, sorumuz üzerine yaptığı açıklamasında, şunları söyledi:

“AK Parti, üzerinden pirim yapılacak halde değil ki! 3 ay içerisinde elektriğe, doğalgaza 3 kez zam yapmak, enflasyonu mutfaktaki hayat pahalığı yüzde kırklara vurmuş bir ülkede, iktidardakilerin üzerinden hangi pirimi yapacaksınız? Üzerinden pirim yapılacak bir iktidar değil.

Eğer birilerinin üzerinden pirim yapılacaksa, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımızın hizmetlerinin üzerinden pirim yapılır. Onların herhalde Büyükşehir Belediye Başkanımızın hizmetlerinin üzerinden pirim yapmaya ihtiyaçları var. Oralara yapılan yatırım ve hizmetlerin tamamını Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını herkes biliyor.”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise, “AKP Milletvekili Metin Yavuz’un açıklamasında, başta acemice, devamında talihsiz bir açıklama olmuştur” dedi.

Başkan Çerçioğlu, şöyle konuştu:

“Belediye başkanlarının bir görevi de, seçildiği kentin tanıtımını yapmaktır. Hem yabancı turistler, hem de yerli turistlere. Bizim Büyükşehir Belediyesi olarak, o bölgeye, yani Serçin Mahallemize çok ciddi yatırımlarımız var.

Elbette iktidarın yatırımı olmuştur, ondan önceki iktidarların da yatırımları olmuştur. Biz Kuşadası’nın da tanıtımını, Arapapıştı’nın da, Didim’in de, yani birçok ilçemizin ve ören yerlerimizin tanıtımını yapıyoruz. Ben turizm açısında çok önemsiyorum.

Aydın’da 23 tane ören yeri var. Bunların tanıtımını Turizm Bakanlığı da yapıyor, bizler de yapıyoruz. Takdir edersiniz ki bu tanıttığımız ören yerleri Milattan Öncesi yerler, Romalılardan kalma yerler. Oraları tanıtmayalım mı? Biz bu zihniyetle gidersek! Ben çok acemice yapılmış bir açıklama olarak görüyorum.

Biz kimin hizmet ettiğine bakmayız. Bu hizmeti İktidar yapmış, Büyükşehir Belediyesi yapmış, İlçe Belediyesi yapmış veya onlardan önceki iktidarlar yapmış, ama hedef Aydın’ın tanıtımı ise örneğin Kuşadası’nda özel sektörün bir Marinası var. Onu atlayalım mı, onu tanıtmayalım mı? Ciddi olmak lazım bu tip işlerde! Acemiliğine verelim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.