Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çerçioğlu, üç günde üç açılış gerçekleştiriyor

SİYASET 11.08.2016 - 14:44, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3434+ kez okundu.
 

Çerçioğlu, üç günde üç açılış gerçekleştiriyor

Aydın Büyükşehir’den açılış atağı

Aydın Büyükşehir Belediyesi önümüzdeki hafta yeni açılışlara imza atıyor. İlk olarak 15 Ağustos Pazartesi saat:11.00’da Aydın’a kazandırılan Aydın Tekstil alanında Aydın Tekstil parkının açılışı gerçekleştirilecek. 16 Ağustos Salı günü ise saat 11.00’da yenileme çalışması tamamlanmış olan Kıbrıs Caddesi (Kurtuluş mahallesi bölümü) açılış töreni yapılacak. 17 Ağustos Çarşamba günü ise Kuşadası trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak olan Kuşadası, Atatürk 1 ve Atatürk 2 köprülü kavşakları açılacak. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yapılacak açılışlara tüm Aydın halkını davet etti. Başkan Çerçioğlu, “Aydın il genelinde Sosyal Belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda hizmet vermeye devam ediyoruz. Bu bağlamda Büyükşehir Belediyesi olarak yapacak olduğumuz açılış törenlerimize tüm Aydın halkını davet ediyorum” diye konuştu.
Aydın Büyükşehir’den açılış atağı

Aydın Büyükşehir Belediyesi önümüzdeki hafta yeni açılışlara imza atıyor. İlk olarak 15 Ağustos Pazartesi saat:11.00’da Aydın’a kazandırılan Aydın Tekstil alanında Aydın Tekstil parkının açılışı gerçekleştirilecek.

16 Ağustos Salı günü ise saat 11.00’da yenileme çalışması tamamlanmış olan Kıbrıs Caddesi (Kurtuluş mahallesi bölümü) açılış töreni yapılacak.

17 Ağustos Çarşamba günü ise Kuşadası trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak olan Kuşadası, Atatürk 1 ve Atatürk 2 köprülü kavşakları açılacak.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yapılacak açılışlara tüm Aydın halkını davet etti. Başkan Çerçioğlu, “Aydın il genelinde Sosyal Belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda hizmet vermeye devam ediyoruz. Bu bağlamda Büyükşehir Belediyesi olarak yapacak olduğumuz açılış törenlerimize tüm Aydın halkını davet ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.