Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

“Çerçioğlu, Türkiye’ye örnek oldu”

SİYASET 07.02.2017 - 17:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2828+ kez okundu.
 

“Çerçioğlu, Türkiye’ye örnek oldu”

CHP İncirliova İlçe örgütü, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret etti.

AYDIN- Ziyarete CHP İncirliova ilçe Başkanı Cemal Özbay, CHP İncirliova İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülnaz Kocaoğlu, CHP İncirliova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Aytürk ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. “BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ” Özbay, İncirliova’da Başkan Özlem Çerçioğlu’na duyulan sevgi ve selamları iletmek üzere yeni yönetimle tanışma ziyareti yaptıklarını belirterek, “Yönetim Kurulu üyelerimiz ve partililerimiz ile birlikte, CHP’nin İncirliova’da hak ettiği yere gelmesi için var gücümüzle çalışacağız” dedi. Başkan Özlem Çerçioğlu’nun yaptığı hizmetler ile Türkiye’ye örnek olduğunu belirten Özbay, “Özlem Çerçioğlu ile Aydın çağdaş ve modern bir şehre kavuşmuştur. Başkanımızın hizmetleri ve hayata geçirdiği projeleri ile gurur duyuyoruz. İncirliova’ya da el birliği ile hizmeti vermeye devam edeceğiz” diye konuştu. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP İncirliova İlçe Örgütünün gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Biz Büyükşehir olarak halkımız için çalışmaya, yeni hizmet ve projeler üretmeye devam edeceğiz. Destekleriniz ve nazik ziyaretiniz nedeniyle çok teşekkür ediyorum, İncirliova ilçe yönetimine görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.
CHP İncirliova İlçe örgütü, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret etti.

AYDIN- Ziyarete CHP İncirliova ilçe Başkanı Cemal Özbay, CHP İncirliova İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülnaz Kocaoğlu, CHP İncirliova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Aytürk ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ”

Özbay, İncirliova’da Başkan Özlem Çerçioğlu’na duyulan sevgi ve selamları iletmek üzere yeni yönetimle tanışma ziyareti yaptıklarını belirterek, “Yönetim Kurulu üyelerimiz ve partililerimiz ile birlikte, CHP’nin İncirliova’da hak ettiği yere gelmesi için var gücümüzle çalışacağız” dedi. Başkan Özlem Çerçioğlu’nun yaptığı hizmetler ile Türkiye’ye örnek olduğunu belirten Özbay, “Özlem Çerçioğlu ile Aydın çağdaş ve modern bir şehre kavuşmuştur. Başkanımızın hizmetleri ve hayata geçirdiği projeleri ile gurur duyuyoruz. İncirliova’ya da el birliği ile hizmeti vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP İncirliova İlçe Örgütünün gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Biz Büyükşehir olarak halkımız için çalışmaya, yeni hizmet ve projeler üretmeye devam edeceğiz. Destekleriniz ve nazik ziyaretiniz nedeniyle çok teşekkür ediyorum, İncirliova ilçe yönetimine görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.