Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çerçioğlu, temel attı, açılışlar yaptı

SİYASET 16.05.2017 - 16:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3464+ kez okundu.
 

Çerçioğlu, temel attı, açılışlar yaptı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Bozdoğan’da bir çok tesisin açılışını yaptı,

AYDIN- Bozdoğan Hizmet Binası’nın temelini attı. Her gittiği yerde sevgi seliyle karşılaşan Başkan Çerçioğlu’nu  Bozdoğan halkı bağrına bastı. İlk olarak Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Bozdoğan Hizmet Binası ve Çok Amaçlı Salonları’nın temelini düzenlenen törenle atan Topuklu Efe, daha sonra Akçay Mahallesi Düğün Salonu ile Alamut Mahallesi’nde Zübeyde Hanım Sosyal Tesisleri’nin açılışını yaptı. ÇERÇİOĞLU İZDİHAMI YAŞANDI Temel atma töreninde adeta Çerçioğlu izdihamı yaşanırken, törene Bozdoğan Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki, Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı, CHP İl Başkanı Bayram İnci, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. BOZDOĞAN’A 32 MİLYON TL HİZMET Aydın’a ve Bozdoğan’a hizmet etmekten gurur duyduğunu belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “2014 yerel seçimlerinde size ne söz verdiysek bir bir yapıyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi Bozdoğan ister biz yaparız. Siz isteyeceksiniz, biz yapacağız. Bu hizmet binamızın içinde daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek için ASKİ vezneleri, çalışma ofisleri, çok amaçlı salonlar ve otopark olacak. Bozdoğan’a 32 milyon TL’lik yatırım yaptık. Aydın'ın her noktasında yatırım ve hizmetlerimiz sürüyor. Gittiğimiz her ilçede hizmet üretiriz. Ne diyoruz nazar etme ne olur, çalış senin de olur. Destekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Hizmet Binamız ve Çok Amaçlı Salonlar şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. “ZÜBEYDE HANIM” SOSYAL TESİSLERİ Bozdoğan Hizmet Binası ve Çok Amaçlı Salonları’nın temelini atan Başkan Çerçioğlu, daha sonra Bozdoğan Belediyesi tarafından yapılan Akçay Mahallesi Düğün Salonu ile Alamut Mahallesi’nde Zübeyde Hanım Sosyal Tesisleri’nin açılışını yaptı. Akçay ve Alamut’ta vatandaşların alkışları ve çiçekleri ile karşılaşan Topuklu Efe, gösterilen ilgi karşısında zorlukla ilerledi. Başkan Çerçioğlu, Atatürk’ün gösterdiği yolda ilerlemeye devam edeceklerini ve Atatürk isminin hiçbir zaman gönüllerinden silinmeyeceğini belirterek, Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın ismini verdiği Zübeyde Hanım Sosyal Tesisleri’nin açılış kurdelesini kesti. Topuklu Efe sevgi seli eşliğinde Bozdoğan’dan ayrıldı.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Bozdoğan’da bir çok tesisin açılışını yaptı,

AYDIN- Bozdoğan Hizmet Binası’nın temelini attı. Her gittiği yerde sevgi seliyle karşılaşan Başkan Çerçioğlu’nu  Bozdoğan halkı bağrına bastı.

İlk olarak Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Bozdoğan Hizmet Binası ve Çok Amaçlı Salonları’nın temelini düzenlenen törenle atan Topuklu Efe, daha sonra Akçay Mahallesi Düğün Salonu ile Alamut Mahallesi’nde Zübeyde Hanım Sosyal Tesisleri’nin açılışını yaptı.

ÇERÇİOĞLU İZDİHAMI YAŞANDI

Temel atma töreninde adeta Çerçioğlu izdihamı yaşanırken, törene Bozdoğan Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki, Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı, CHP İl Başkanı Bayram İnci, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

BOZDOĞAN’A 32 MİLYON TL HİZMET

Aydın’a ve Bozdoğan’a hizmet etmekten gurur duyduğunu belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “2014 yerel seçimlerinde size ne söz verdiysek bir bir yapıyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi Bozdoğan ister biz yaparız. Siz isteyeceksiniz, biz yapacağız. Bu hizmet binamızın içinde daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek için ASKİ vezneleri, çalışma ofisleri, çok amaçlı salonlar ve otopark olacak. Bozdoğan’a 32 milyon TL’lik yatırım yaptık. Aydın'ın her noktasında yatırım ve hizmetlerimiz sürüyor. Gittiğimiz her ilçede hizmet üretiriz. Ne diyoruz nazar etme ne olur, çalış senin de olur. Destekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Hizmet Binamız ve Çok Amaçlı Salonlar şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

“ZÜBEYDE HANIM” SOSYAL TESİSLERİ

Bozdoğan Hizmet Binası ve Çok Amaçlı Salonları’nın temelini atan Başkan Çerçioğlu, daha sonra Bozdoğan Belediyesi tarafından yapılan Akçay Mahallesi Düğün Salonu ile Alamut Mahallesi’nde Zübeyde Hanım Sosyal Tesisleri’nin açılışını yaptı.

Akçay ve Alamut’ta vatandaşların alkışları ve çiçekleri ile karşılaşan Topuklu Efe, gösterilen ilgi karşısında zorlukla ilerledi. Başkan Çerçioğlu, Atatürk’ün gösterdiği yolda ilerlemeye devam edeceklerini ve Atatürk isminin hiçbir zaman gönüllerinden silinmeyeceğini belirterek, Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın ismini verdiği Zübeyde Hanım Sosyal Tesisleri’nin açılış kurdelesini kesti. Topuklu Efe sevgi seli eşliğinde Bozdoğan’dan ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.