Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çerçioğlu sevgisi izdiham yarattı

SİYASET 26.04.2017 - 21:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2840+ kez okundu.
 

Çerçioğlu sevgisi izdiham yarattı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Yerli Tohum Ürünleri Projesi" kapsamında Söke’de vatandaşlara yerel fide dağıttı.

AYDIN- Başkan Çerçioğlu’nun alana gelmesiyle Sökeliler Topuklu Efe’yi görmek ve tokalaşmak için adeta birbiriyle yarıştı. Başkan Çerçioğlu sevgisi izdihama yol açarken, dağıtılan fideler kısa sürede bitti. ÇERÇİOĞLU: SÖKE HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUM Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, bu proje ile yerel ürün çeşitliliğini gelecek nesillere sağlıklı bir şekilde aktarmayı amaçladıklarını dile getirdi. Başkan Çerçioğlu, “Kaybolmaya yüz tutmuş geleneksel tohumlarımızı, Aydın tarımına kazandırmak amacındayız. Dün Atatürk Kent Meydanı’nda, bugün de Söke’de fidelerimizi dağıtıyoruz. İl genelinde toplamda 2 milyon fide dağıtılacak. Sizlerle el ele çalışmaya devam edeceğiz. Yerel ürünlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Gösterilen ilgi nedeniyle Söke halkına teşekkür ediyorum” diye konuştu. Pazarcı esnafına hayırlı işler dileyen Başkan Çerçioğlu, tatlıcıdan tulumba tatlısı alarak vatandaşlara ve gazetecilere elleriyle tatlı dağıttı.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Yerli Tohum Ürünleri Projesi" kapsamında Söke’de vatandaşlara yerel fide dağıttı.

AYDIN- Başkan Çerçioğlu’nun alana gelmesiyle Sökeliler Topuklu Efe’yi görmek ve tokalaşmak için adeta birbiriyle yarıştı. Başkan Çerçioğlu sevgisi izdihama yol açarken, dağıtılan fideler kısa sürede bitti.

ÇERÇİOĞLU: SÖKE HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, bu proje ile yerel ürün çeşitliliğini gelecek nesillere sağlıklı bir şekilde aktarmayı amaçladıklarını dile getirdi. Başkan Çerçioğlu, “Kaybolmaya yüz tutmuş geleneksel tohumlarımızı, Aydın tarımına kazandırmak amacındayız. Dün Atatürk Kent Meydanı’nda, bugün de Söke’de fidelerimizi dağıtıyoruz. İl genelinde toplamda 2 milyon fide dağıtılacak. Sizlerle el ele çalışmaya devam edeceğiz. Yerel ürünlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Gösterilen ilgi nedeniyle Söke halkına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Pazarcı esnafına hayırlı işler dileyen Başkan Çerçioğlu, tatlıcıdan tulumba tatlısı alarak vatandaşlara ve gazetecilere elleriyle tatlı dağıttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.