Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çerçioğlu: Savaş, rakibim değil, misafirimiz

SİYASET 26.02.2019 - 13:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2958+ kez okundu.
 

Çerçioğlu: Savaş, rakibim değil, misafirimiz

Sultanhisar Atça’da seçim ofisinin açılışını gerçekleştiren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Özlem Çerçioğlu, “Rakip demeyeceğim. 5 yılda bir gelir seçimlerde, bizim misafirimizdir. Biz Aydınlılar misafirperverizdir. Ona hoşgörü gösterin, çünkü 31 Mart akşamı Aydın Otogarı’ndan Ankara'ya uğurlayacağız” diye konuştu.

AYDIN- Başkan Çerçioğlu, hem seçim ofisi açtıklarını, hem de Atçalılarla kucaklaştıklarını belirttiği konuşmasında, “Büyükşehir Belediyesi olarak geçtiğimiz 5 yılda Sultanhisar'a 50 milyon liralık yatırım yaptık. Sultanhisar'da ve tüm Aydın’da vatandaşlarımızın yanında olduk, derdine derman olduk. Önümüzdeki süreçte de sosyal belediyecilik yapmaya, Aydın için yürekten çalışmaya devam edeceğiz” dedi. AK Parti’li Mustafa Savaş için, “Rakip demeyeceğim. 5 yılda bir gelir seçimlerde, bizim misafirimizdir. Biz Aydınlılar misafirperverizdir. Ona hoşgörü gösterin, çünkü 31 Mart akşamı Aydın Otogarı’ndan Ankara'ya uğurlayacağız” diye konuşan Özlem Çerçioğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Benim evim burada. Bu topraklarda doğdum bu topraklara gömüleceğiz. Hiçbir zaman seçimden seçime gelip siyaset yapmadım. Ben ona turist Ömer diyorum, kızıyor bana. Ya kardeşim, bu zamana kadar ne yaptınız memlekete? 10 yıldır Aydın-Denizli Otoyolu’na başlayamadınız! Havaalanı dediniz yok, adalet sarayı dediniz yok. Yok da yok. Ben onun için Turist Ömer diyorum. Turist gibi geziyor, dolaşıyor ve gidiyor. Her defasında vaatte bulunuyor, ama yerine gelmiyor. Sallıyor, sallıyor gidiyor, ama biz hiçbir zaman sallamadık, demledik demledik, ayağı yere basan projeler gerçekleştirdik.”
Sultanhisar Atça’da seçim ofisinin açılışını gerçekleştiren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Özlem Çerçioğlu, “Rakip demeyeceğim. 5 yılda bir gelir seçimlerde, bizim misafirimizdir. Biz Aydınlılar misafirperverizdir. Ona hoşgörü gösterin, çünkü 31 Mart akşamı Aydın Otogarı’ndan Ankara'ya uğurlayacağız” diye konuştu.

AYDIN- Başkan Çerçioğlu, hem seçim ofisi açtıklarını, hem de Atçalılarla kucaklaştıklarını belirttiği konuşmasında, “Büyükşehir Belediyesi olarak geçtiğimiz 5 yılda Sultanhisar'a 50 milyon liralık yatırım yaptık. Sultanhisar'da ve tüm Aydın’da vatandaşlarımızın yanında olduk, derdine derman olduk. Önümüzdeki süreçte de sosyal belediyecilik yapmaya, Aydın için yürekten çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti’li Mustafa Savaş için, “Rakip demeyeceğim. 5 yılda bir gelir seçimlerde, bizim misafirimizdir. Biz Aydınlılar misafirperverizdir. Ona hoşgörü gösterin, çünkü 31 Mart akşamı Aydın Otogarı’ndan Ankara'ya uğurlayacağız” diye konuşan Özlem Çerçioğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Benim evim burada. Bu topraklarda doğdum bu topraklara gömüleceğiz. Hiçbir zaman seçimden seçime gelip siyaset yapmadım. Ben ona turist Ömer diyorum, kızıyor bana. Ya kardeşim, bu zamana kadar ne yaptınız memlekete?

10 yıldır Aydın-Denizli Otoyolu’na başlayamadınız! Havaalanı dediniz yok, adalet sarayı dediniz yok. Yok da yok. Ben onun için Turist Ömer diyorum. Turist gibi geziyor, dolaşıyor ve gidiyor. Her defasında vaatte bulunuyor, ama yerine gelmiyor. Sallıyor, sallıyor gidiyor, ama biz hiçbir zaman sallamadık, demledik demledik, ayağı yere basan projeler gerçekleştirdik.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.