Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Çerçioğlu'ndan Aytekin Kaya'ya destek ziyareti

SİYASET 26.02.2020 - 23:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2936+ kez okundu.
 

Çerçioğlu'ndan Aytekin Kaya'ya destek ziyareti

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu makam odasındaki eşyaların icra işlemleri uygulanmak istenen İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’ya destek ziyaretinde bulundu.

İNCİRLİOVA - İncirliova önceki dönem Belediye Başkanı MHP’li Gürşat Kale döneminde işten çıkartılan  işçilerden birisinin açmış olduğu dava sonrası yasal faizleri ile birlikte 44 bin TL alacağı için Mevcut Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın makam odasındaki eşyalara icra işlemi uygulanmak istenmişti. İncirliova Belediyesinde yaşanan bu gelişmenin ardından Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’yı makamında destek ziyaretinde bulundu. CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ve İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı ziyarette yer aldı. “11 AYDA 12 MİLYON TL BORÇ ÖDEDİK” Geçmiş dönemde kalan borçları ödemek için büyük bir çaba sarf ettiklerine belirten İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya “Belediye’de göreve başladığımız andan itibaren 11 ayda yaptığımız tasarruf ile 12 milyon TL borç ödedik, icra işlemine konu olan borçları da ödüyoruz. Ticaret hayatımda hiçbir zaman icra ile muhatap olmadım. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na desteğinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Geçen süre içersinde bizlere çok yardımcı oldunuz” dedi. “BU AVUKATA İŞÇİ ALACAKLARI İÇİN 400 BİN LİRA PARA ÖDEDİM” Önceki yönetimin belediyeyi borç batağına batırdığını belirten Başkan Kaya; “Göreve geldiğim günden bu güne kadar sadece bu avukata işçi alacakları için 400 bin lira para ödedim. Yaptığımız tasarruflarla her hafta 25 bin lira ödeme yaptık. Bizden önceki belediye başkanı 20 milyonluk belediyeye ait taşınmazı satmış buna rağmen 32 milyon borç yapmış, İncirliova’yı borç batağına batırıp, bırakmış gitmiş. İşçinin ve memurun maaşlarını bile zor ödüyoruz. İncirliova halkına yapılan bu saygısızlığı üzüntüyle karşılıyorum. Yaptıranlara yazıklar olsun. Tasarruf yaparak şu ana kadar 10 ayda 10 milyon lira borç ödedim. Makam aracı kullanmıyorum. Bir tek cıvatanın bile hesabını soruyorum. Kiralık araçları gönderdim. Benzinden, mazottan tasarruf yapıyorum. Göreve geldiğim günden bu yana belediyemize ait bir kuruşluk yer satmadım” dedi. ÇERÇİOĞLU; “GEREKİRSE ÇADIR KURARIZ” İncirliova Belediyesi’nin 11 ayda 12 milyon TL borç ödediğine dikkat çeken Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu “Makam için değil halka hizmet için görev yapıyoruz. Gerekirse kurarız çadırı, getiririz plastik sandalyeyi yine hizmet ederiz. Bunları bize hatta İncirliova halkı getirir. İyi günde de, kötü günde de hep beraberiz. Sizi başarılı buldukları için üzerinize geliyorlar herhalde. Borcu olan tek belediye siz misiniz? Sıkmayın canınızı, Büyükşehir emrindedir. Alt yapı, üst yapı üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Ben çok merak ediyorum acaba borçlu olan AK Partili belediyelere de aynı yaklaşımı sergiliyorlar mı” diye konuştu. Yapılan destek toplantısı sonunda başkanlık odasındaki makam koltuğu belediye çalışanları tarafından, belediye binasının dışına çıkarıldı.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu makam odasındaki eşyaların icra işlemleri uygulanmak istenen İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’ya destek ziyaretinde bulundu.

İNCİRLİOVA - İncirliova önceki dönem Belediye Başkanı MHP’li Gürşat Kale döneminde işten çıkartılan  işçilerden birisinin açmış olduğu dava sonrası yasal faizleri ile birlikte 44 bin TL alacağı için Mevcut Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın makam odasındaki eşyalara icra işlemi uygulanmak istenmişti.

İncirliova Belediyesinde yaşanan bu gelişmenin ardından Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’yı makamında destek ziyaretinde bulundu.

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ve İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı ziyarette yer aldı.

“11 AYDA 12 MİLYON TL BORÇ ÖDEDİK

Geçmiş dönemde kalan borçları ödemek için büyük bir çaba sarf ettiklerine belirten İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya “Belediye’de göreve başladığımız andan itibaren 11 ayda yaptığımız tasarruf ile 12 milyon TL borç ödedik, icra işlemine konu olan borçları da ödüyoruz. Ticaret hayatımda hiçbir zaman icra ile muhatap olmadım. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na desteğinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Geçen süre içersinde bizlere çok yardımcı oldunuz” dedi.

“BU AVUKATA İŞÇİ ALACAKLARI İÇİN 400 BİN LİRA PARA ÖDEDİM”

Önceki yönetimin belediyeyi borç batağına batırdığını belirten Başkan Kaya; “Göreve geldiğim günden bu güne kadar sadece bu avukata işçi alacakları için 400 bin lira para ödedim. Yaptığımız tasarruflarla her hafta 25 bin lira ödeme yaptık. Bizden önceki belediye başkanı 20 milyonluk belediyeye ait taşınmazı satmış buna rağmen 32 milyon borç yapmış, İncirliova’yı borç batağına batırıp, bırakmış gitmiş. İşçinin ve memurun maaşlarını bile zor ödüyoruz. İncirliova halkına yapılan bu saygısızlığı üzüntüyle karşılıyorum. Yaptıranlara yazıklar olsun. Tasarruf yaparak şu ana kadar 10 ayda 10 milyon lira borç ödedim. Makam aracı kullanmıyorum. Bir tek cıvatanın bile hesabını soruyorum. Kiralık araçları gönderdim. Benzinden, mazottan tasarruf yapıyorum. Göreve geldiğim günden bu yana belediyemize ait bir kuruşluk yer satmadım” dedi.

ÇERÇİOĞLU; “GEREKİRSE ÇADIR KURARIZ”

İncirliova Belediyesi’nin 11 ayda 12 milyon TL borç ödediğine dikkat çeken Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu “Makam için değil halka hizmet için görev yapıyoruz. Gerekirse kurarız çadırı, getiririz plastik sandalyeyi yine hizmet ederiz. Bunları bize hatta İncirliova halkı getirir. İyi günde de, kötü günde de hep beraberiz. Sizi başarılı buldukları için üzerinize geliyorlar herhalde. Borcu olan tek belediye siz misiniz? Sıkmayın canınızı, Büyükşehir emrindedir. Alt yapı, üst yapı üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Ben çok merak ediyorum acaba borçlu olan AK Partili belediyelere de aynı yaklaşımı sergiliyorlar mı” diye konuştu.

Yapılan destek toplantısı sonunda başkanlık odasındaki makam koltuğu belediye çalışanları tarafından, belediye binasının dışına çıkarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.