Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çerçioğlu Nazilli esnafını dinledi

GÜNCEL 02.11.2016 - 10:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2738+ kez okundu.
 

Çerçioğlu Nazilli esnafını dinledi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Nazilli’de yapılan hizmetleri yerinde inceledi.

AYDIN- Vatandaşlar esnaflarla konuşan Çerçioğlu, son yapılan asfaltlama çalışmalarının en kısa sürede biteceğini ihtiyaç olan yerlerde de benzer çalışmaların devam edeceğini söyledi. VATANDAŞLARIN YOĞUN İLGİSİ DİKKATLERİ ÇEKTİ Başkan Özlem Çerçioğlu, Nazilli Hürriyet Caddesi, Atatürk bulvarı ve belediye önündeki kavşaktaki asfalt çalışmalarını yerinde inceledi, yetkililerden bilgi aldı. Hürriyet Caddesi ve kavşakta çalışmaların vatandaşların mağdur edilmeyecek sürede bitirilmesi talimatını verdi. Yol boyunca vatandaşlarla da selamlaşan Çerçioğlu, esnafları ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Bir esnafın kahve teklifini geri çevirmeyen Çerçioğlu, esnafla bol bol sohbet etti. Ziyaret sırasında da vatandaşların dertlerini dinledi. Vatandaşlar ve esnaf yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti. Çerçioğlu da, asfalt çalışmaları sırasında gösterdikleri anlayıştan dolayı esnafa ve vatandaşlara teşekkür etti. Bir çiğ köfteci esnaf da Başkan Çerçioğlu'na çiğ köfte ikram etti. BİSİKLET SÖZÜ VERDİ Bu arada esnaf ziyareti sırasında yanına gelen 12 yaşındaki İsmail Efe, Başkan Çerçioğlu’ndan bisiklet istedi. Özlem Çerçioğlu da karnesini görmek şartıyla İsmail Efe’ye bisiklet sözü verdi. Küçük öğrenci de başkana 'pekili' karne sözü verdi.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Nazilli’de yapılan hizmetleri yerinde inceledi.

AYDIN- Vatandaşlar esnaflarla konuşan Çerçioğlu, son yapılan asfaltlama çalışmalarının en kısa sürede biteceğini ihtiyaç olan yerlerde de benzer çalışmaların devam edeceğini söyledi.

VATANDAŞLARIN YOĞUN İLGİSİ DİKKATLERİ ÇEKTİ

Başkan Özlem Çerçioğlu, Nazilli Hürriyet Caddesi, Atatürk bulvarı ve belediye önündeki kavşaktaki asfalt çalışmalarını yerinde inceledi, yetkililerden bilgi aldı. Hürriyet Caddesi ve kavşakta çalışmaların vatandaşların mağdur edilmeyecek sürede bitirilmesi talimatını verdi. Yol boyunca vatandaşlarla da selamlaşan Çerçioğlu, esnafları ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Bir esnafın kahve teklifini geri çevirmeyen Çerçioğlu, esnafla bol bol sohbet etti. Ziyaret sırasında da vatandaşların dertlerini dinledi. Vatandaşlar ve esnaf yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti. Çerçioğlu da, asfalt çalışmaları sırasında gösterdikleri anlayıştan dolayı esnafa ve vatandaşlara teşekkür etti. Bir çiğ köfteci esnaf da Başkan Çerçioğlu'na çiğ köfte ikram etti.

BİSİKLET SÖZÜ VERDİ

Bu arada esnaf ziyareti sırasında yanına gelen 12 yaşındaki İsmail Efe, Başkan Çerçioğlu’ndan bisiklet istedi. Özlem Çerçioğlu da karnesini görmek şartıyla İsmail Efe’ye bisiklet sözü verdi. Küçük öğrenci de başkana 'pekili' karne sözü verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.