Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çerçioğlu, muhtarlarla buluştu

GÜNCEL 25.01.2017 - 19:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3591+ kez okundu.
 

Çerçioğlu, muhtarlarla buluştu

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yönetimlerin en önemli ayağını oluşturan ve halkın sesini birinci ağızdan aktaran muhtarlardan, Karacasu ve Sultanhisar İlçeleri Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi.

AYDIN- Muhtarlıklar aracılığıyla tüm mahallelerin sorunlarına kısa sürede çözüm üretmek ve halkın beklentilerine cevap verebilmek amacıyla Karacasu ve Sultanhisar’dan gelen 40 kişilik Muhtar heyetinin görüş ve taleplerini dinleyen Başkan Çerçioğlu, “Muhtarlarımız, halkımıza vereceğimiz hizmet çalışmalarımızda önemli bir yere sahiptir. 2017 yılı sonuna kadar Sultanhisar ve Karacasu’daki mahallelerimizin ihtiyaçlarını büyük ölçüde gidereceğiz” dedi. “Bu toplantıları muhtarlarımızla birlikte mahallelerimize daha etkin hizmet verebilmek adına yapıyoruz. Muhtarlarımızla iletişimimizi hiç koparmadan bu toplantılarımıza devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu 2017 yılı sonuna kadar Karacasu ve Sultanhisar da yapılacak olan hizmet ve yatırımlar hakkında muhtarları bilgilendirirken, muhtarların kendilerine ilettiği taleplerini hizmet programı içerisine alınacağını kaydetti. Muhtarlara yapılan hizmetlerden memnun olup olmadığını soran Başkan Çerçioğlu’na muhtarlar, çalışmalar ile ilgili memnuniyetlerini belirtiler. ASKİ ve Fen İşleri ekiplerine teşekkür eden muhtarlarımıza Başkan Çerçioğlu, “bir dediğinizi iki etmem siz isteyin biz yapalım” ifadelerini kullandı. Karacasu ve Sultanhisar’a yaptığı hizmetlerden dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ettiler ve hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yönetimlerin en önemli ayağını oluşturan ve halkın sesini birinci ağızdan aktaran muhtarlardan, Karacasu ve Sultanhisar İlçeleri Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi.

AYDIN- Muhtarlıklar aracılığıyla tüm mahallelerin sorunlarına kısa sürede çözüm üretmek ve halkın beklentilerine cevap verebilmek amacıyla Karacasu ve Sultanhisar’dan gelen 40 kişilik Muhtar heyetinin görüş ve taleplerini dinleyen Başkan Çerçioğlu, “Muhtarlarımız, halkımıza vereceğimiz hizmet çalışmalarımızda önemli bir yere sahiptir. 2017 yılı sonuna kadar Sultanhisar ve Karacasu’daki mahallelerimizin ihtiyaçlarını büyük ölçüde gidereceğiz” dedi.

“Bu toplantıları muhtarlarımızla birlikte mahallelerimize daha etkin hizmet verebilmek adına yapıyoruz. Muhtarlarımızla iletişimimizi hiç koparmadan bu toplantılarımıza devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu 2017 yılı sonuna kadar Karacasu ve Sultanhisar da yapılacak olan hizmet ve yatırımlar hakkında muhtarları bilgilendirirken, muhtarların kendilerine ilettiği taleplerini hizmet programı içerisine alınacağını kaydetti.

Muhtarlara yapılan hizmetlerden memnun olup olmadığını soran Başkan Çerçioğlu’na muhtarlar, çalışmalar ile ilgili memnuniyetlerini belirtiler.

ASKİ ve Fen İşleri ekiplerine teşekkür eden muhtarlarımıza Başkan Çerçioğlu, “bir dediğinizi iki etmem siz isteyin biz yapalım” ifadelerini kullandı.

Karacasu ve Sultanhisar’a yaptığı hizmetlerden dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ettiler ve hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.