Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Çerçioğlu: Kumpaslarla sandıktan çıkmadık!

GENEL 21.05.2019 - 13:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3674+ kez okundu.
 

Çerçioğlu: Kumpaslarla sandıktan çıkmadık!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ‘benim büyük ailem’ dediği personeliyle Pınarbaşı Mesire Alanı'nda iftar yemeğinde buluştu.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediye personeli ve aileleriyle iftarda bir araya gelen Başkan Özlem Çerçioğlu, “Hiçbir zaman kumpas kurmadık. Kumpas kurarak sandıktan çıkmaya çalışmadık. Başımız dik, alnımız ak, Aydın ve Aydınımız için çok çalıştık” dedi.  Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, belediyede görev yapan personel ve aileleriyle Pınarbaşı Mesire Alanı’nda düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. Personelin ve konukların alkış ve tezahüratları eşliğinde alana gelen Çerçioğlu, yemeğini basın mensuplarının oturduğu masada yedi. Alanda kurulan platforma çıkarak bir konuşma yapan Çerçioğlu, belediye personeline ve yakınlarına “Benim büyük ailem, Ramazanımız mübarek olsun” diye seslendi. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman çok çalıştıklarını dile getiren Çerçioğlu, “Cumartesi pazar demedik. Bayram demedik. Aydın halkına hizmet ettik. Bu hizmeti üretirken çağdaş bir kent anlayışıyla hareket ettik. Bizler, 18 saat çalıştık ve emeğimizin karşılığını da 31 Mart’ta Aydın halkı en iyi şekilde, yüzde 54 oy oranıyla verdi. Bizler, sorumluluğumuzun ne kadar yüksek olduğunun farkındayız. Hep bu anlayışla çalıştık Büyükşehir olarak” diye konuştu.  “SİZ DE ÇALIŞIN SİZ DE KAZANIRSINIZ” Desteklerinden ötürü vatandaşlara minnet duygularını ifade eden Çerçioğlu, “Bizler, hep dürüst olduk, kıblemiz çalışmak oldu, çalışmak oldu. Bizler çalışarak kazandık, çalışarak başarıyı elde ettik. Hiçbir zaman kumpas kurmadık. Kumpas kurarak sandıktan çıkmaya çalışmadık. Hiçbir zaman bu yola tenezzül etmedik, etmeyiz de. Başımız dik, alnımız ak. Çünkü biz düzgün ve dürüst insanlarız. Siz de çalışın siz de kazanırsınız. Söyleyecek çok şey var. Bugünlük de bu kadar yeter arkadaşlar” diyerek sözlerine son verdi. BASIN MENSUPLARININ FOTOĞRAFI ÇERÇİOĞLU’NDAN İftar yemeğe katılan personel, yakınları ve çocukları Başkan Çerçioğlu’yla fotoğraf çekilebilmek için adeta birbiriyle yarıştı. Konukların fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmeyen Çerçioğlu, katılımcılarla bol bol sohbet etti. Etkinliğin sonunda iftar yemeğine katılan gazetecilerle hatıra fotoğrafı çekildikten sonra, fotoğraf makinasını eline alan başkan Çerçioğlu gazetecilerin fotoğrafını çekmesi hem gazetecilerin ve hem vatandaşların takdirini toplayarak bol bol alkışlandı. Etkinlikte, Aydın Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Orkestrası da müzik dinletisi sundu. Düzenlenen iftar yemeğine Aydın Büyükşehir Belediyesi personeli ve yakınları yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 10 bin’ e yakın katılımın olduğu görüldü.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ‘benim büyük ailem’ dediği personeliyle Pınarbaşı Mesire Alanı'nda iftar yemeğinde buluştu.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediye personeli ve aileleriyle iftarda bir araya gelen Başkan Özlem Çerçioğlu, “Hiçbir zaman kumpas kurmadık. Kumpas kurarak sandıktan çıkmaya çalışmadık. Başımız dik, alnımız ak, Aydın ve Aydınımız için çok çalıştık” dedi.

 Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, belediyede görev yapan personel ve aileleriyle Pınarbaşı Mesire Alanı’nda düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. Personelin ve konukların alkış ve tezahüratları eşliğinde alana gelen Çerçioğlu, yemeğini basın mensuplarının oturduğu masada yedi.

Alanda kurulan platforma çıkarak bir konuşma yapan Çerçioğlu, belediye personeline ve yakınlarına “Benim büyük ailem, Ramazanımız mübarek olsun” diye seslendi. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman çok çalıştıklarını dile getiren Çerçioğlu, “Cumartesi pazar demedik. Bayram demedik. Aydın halkına hizmet ettik. Bu hizmeti üretirken çağdaş bir kent anlayışıyla hareket ettik. Bizler, 18 saat çalıştık ve emeğimizin karşılığını da 31 Mart’ta Aydın halkı en iyi şekilde, yüzde 54 oy oranıyla verdi. Bizler, sorumluluğumuzun ne kadar yüksek olduğunun farkındayız. Hep bu anlayışla çalıştık Büyükşehir olarak” diye konuştu.

 “SİZ DE ÇALIŞIN SİZ DE KAZANIRSINIZ”

Desteklerinden ötürü vatandaşlara minnet duygularını ifade eden Çerçioğlu, “Bizler, hep dürüst olduk, kıblemiz çalışmak oldu, çalışmak oldu. Bizler çalışarak kazandık, çalışarak başarıyı elde ettik. Hiçbir zaman kumpas kurmadık. Kumpas kurarak sandıktan çıkmaya çalışmadık. Hiçbir zaman bu yola tenezzül etmedik, etmeyiz de. Başımız dik, alnımız ak. Çünkü biz düzgün ve dürüst insanlarız. Siz de çalışın siz de kazanırsınız. Söyleyecek çok şey var. Bugünlük de bu kadar yeter arkadaşlar” diyerek sözlerine son verdi.

BASIN MENSUPLARININ FOTOĞRAFI ÇERÇİOĞLU’NDAN

İftar yemeğe katılan personel, yakınları ve çocukları Başkan Çerçioğlu’yla fotoğraf çekilebilmek için adeta birbiriyle yarıştı. Konukların fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmeyen Çerçioğlu, katılımcılarla bol bol sohbet etti. Etkinliğin sonunda iftar yemeğine katılan gazetecilerle hatıra fotoğrafı çekildikten sonra, fotoğraf makinasını eline alan başkan Çerçioğlu gazetecilerin fotoğrafını çekmesi hem gazetecilerin ve hem vatandaşların takdirini toplayarak bol bol alkışlandı.

Etkinlikte, Aydın Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Orkestrası da müzik dinletisi sundu.

Düzenlenen iftar yemeğine Aydın Büyükşehir Belediyesi personeli ve yakınları yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 10 bin’ e yakın katılımın olduğu görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.