Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çerçioğlu, köy pazarlarını gezdi

SİYASET 05.11.2017 - 18:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3208+ kez okundu.
 

Çerçioğlu, köy pazarlarını gezdi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Tarihi Kavaklı Köy Pazarı" ile “Çakırbeyli Köy Pazarı”nı ziyaret etti, vatandaşlarla buluştu.

AYDIN- İlk olarak Kavaklı’ya giden Çerçioğlu, köy kahvehanesinde oturarak Kavaklı halkıyla sohbet etti. Vatandaşlarla birlikte pazarı gezen Çerçioğlu, pazarcı esnafına hayırlı işler diledi. Daha sonra Çakırbeyli Köy Pazarı’na giden Topuklu Efe, tek tek pazarda kurulan stantları gezdi, vatandaşlarla sohbet etti. Yerel ürünlerin vatandaşla buluşmasından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Başkan Çerçioğlu, her zaman üretici ve çiftçinin yanında olduklarını belirterek tüm vatandaşları köy pazarlarına davet etti.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Tarihi Kavaklı Köy Pazarı" ile “Çakırbeyli Köy Pazarı”nı ziyaret etti, vatandaşlarla buluştu.

AYDIN- İlk olarak Kavaklı’ya giden Çerçioğlu, köy kahvehanesinde oturarak Kavaklı halkıyla sohbet etti. Vatandaşlarla birlikte pazarı gezen Çerçioğlu, pazarcı esnafına hayırlı işler diledi.

Daha sonra Çakırbeyli Köy Pazarı’na giden Topuklu Efe, tek tek pazarda kurulan stantları gezdi, vatandaşlarla sohbet etti.

Yerel ürünlerin vatandaşla buluşmasından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Başkan Çerçioğlu, her zaman üretici ve çiftçinin yanında olduklarını belirterek tüm vatandaşları köy pazarlarına davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.