Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çerçioğlu kalp ameliyatı oldu

SİYASET 12.05.2017 - 20:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3281+ kez okundu.
 

Çerçioğlu kalp ameliyatı oldu

Aydın’ın tanınmış iş adamlarından JANTSA’nın Yönetim Kurulu Başkanı ve Sultanhisar ilçesinde bulunan NYSA Otelin sahibi İşadamı Şefik Çerçioğlu ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde başarılı bir operasyon geçirdi.

AYDIN-  İşadamı Çerçioğlu'na operasyon 11 Mayıs 2017 günü ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ufuk Eryılmaz tarafından gerçekleştirildi. İşadamı Şefik Çerçioğlu’nun sağlık durumu ile ilgili bilgi veren Yrd. Doç. Dr. Ufuk Eryılmaz, “İlk değerlendirmemizde kalpte bir takım sıkıntılı durumlar olabileceğini gördük, bununla ilgili tedavi şemamızı belirledik. Sonrasında kalp damar hastalığı ile ilgili şüpheler üzerine başarılı bir koroner anjiyografi işlemi yaptık. Hastamız ilk bize başvurduğu andan itibaren bize olan güvenini sürdürdü. Bu da hem üniversitemiz hem de bizler için gurur verici bir durum oldu. Kendisinin şu anki sağlık durumu gayet iyi” şeklinde konuştu. ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde başarılı bir operasyon geçiren Aydın’ın tanınmış işadamlarından Şefik Çerçioğlu, başta Yrd. Doç. Dr. Ufuk Eryılmaz olmak tüm personele ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürler etti.
Aydın’ın tanınmış iş adamlarından JANTSA’nın Yönetim Kurulu Başkanı ve Sultanhisar ilçesinde bulunan NYSA Otelin sahibi İşadamı Şefik Çerçioğlu ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde başarılı bir operasyon geçirdi.

AYDIN-  İşadamı Çerçioğlu'na operasyon 11 Mayıs 2017 günü ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ufuk Eryılmaz tarafından gerçekleştirildi.

İşadamı Şefik Çerçioğlu’nun sağlık durumu ile ilgili bilgi veren Yrd. Doç. Dr. Ufuk Eryılmaz, “İlk değerlendirmemizde kalpte bir takım sıkıntılı durumlar olabileceğini gördük, bununla ilgili tedavi şemamızı belirledik. Sonrasında kalp damar hastalığı ile ilgili şüpheler üzerine başarılı bir koroner anjiyografi işlemi yaptık. Hastamız ilk bize başvurduğu andan itibaren bize olan güvenini sürdürdü. Bu da hem üniversitemiz hem de bizler için gurur verici bir durum oldu. Kendisinin şu anki sağlık durumu gayet iyi” şeklinde konuştu.

ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde başarılı bir operasyon geçiren Aydın’ın tanınmış işadamlarından Şefik Çerçioğlu, başta Yrd. Doç. Dr. Ufuk Eryılmaz olmak tüm personele ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürler etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.