Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Çerçioğlu: Kadınlar bu işe el koydu

SİYASET 09.03.2019 - 12:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2913+ kez okundu.
 

Çerçioğlu: Kadınlar bu işe el koydu

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Hepimizin kadınlar gününü kutluyorum. Görüyorum ki Koçarlı'da kadınlar bu işe el koymuş. Hepinizi çok seviyoruz, sağ olun” diye konuştu.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun, Koçarlı'da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü buluşmasında kadınlarla bir araya geldiği bildirildi. Yapılan açıklamaya göre, Koçarlı'nın onlarca mahallesinden gelen yüzlerce kadınla buluşan Başkan Çerçioğlu, Aydın'ın tüm ilçelerine kadınların zamanlarını daha iyi değerlendirmeleri için kadın dinlenme evleri açacaklarını söyledi. CHP Parti Meclis Üyesi ve CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ile Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk'ün eşlik ettiği Başkan Çerçioğlu, “Koçarlı’ya birçok yatırım yaptık. Mutlu Başkan'ın şimdiye kadar yaptığı büyük hizmetleri destekledim. Bundan sonra da desteklemeye devam edeceğim” diye konuştu. Kadınların yoğun tezahüratlarına teşekkür eden Başkan Çerçioğlu “Hepimizin kadınlar gününü kutluyorum. Görüyorum ki Koçarlı'da kadınlar bu işe el koymuş. Hepinizi çok seviyoruz, sağ olun” diye konuşan Başkan Çerçioğlu, bütün Koçarlılıları 31 Mart akşamı Aydın Atatürk Kent Merkezi'ne beklediğini söyleyip, “O akşam büyük bir kutlama yapacağız” dedi. Başkan Çerçioğlu'na Yeniköylü kadınlar seçim sürecinde enerji vermesi için Arnavut Böreği hediye ederken, Koçarlı Büyük Menderes Üretim ve Pazarlama Kooperatifi'nden kadınlar da “Mart’ın Sonu Bahar” temalı fular hediye ettiler. Kadınlar, verdiği kooperatif sözünü tuttukları ve kooperatiflerinin kurulmasında önayak oldukları için Başkan Çerçioğlu'na ve Başkan Öztürk'e teşekkür etti.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Hepimizin kadınlar gününü kutluyorum. Görüyorum ki Koçarlı'da kadınlar bu işe el koymuş. Hepinizi çok seviyoruz, sağ olun” diye konuştu.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun, Koçarlı'da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü buluşmasında kadınlarla bir araya geldiği bildirildi.

Yapılan açıklamaya göre, Koçarlı'nın onlarca mahallesinden gelen yüzlerce kadınla buluşan Başkan Çerçioğlu, Aydın'ın tüm ilçelerine kadınların zamanlarını daha iyi değerlendirmeleri için kadın dinlenme evleri açacaklarını söyledi.

CHP Parti Meclis Üyesi ve CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ile Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk'ün eşlik ettiği Başkan Çerçioğlu, “Koçarlı’ya birçok yatırım yaptık. Mutlu Başkan'ın şimdiye kadar yaptığı büyük hizmetleri destekledim. Bundan sonra da desteklemeye devam edeceğim” diye konuştu.

Kadınların yoğun tezahüratlarına teşekkür eden Başkan Çerçioğlu “Hepimizin kadınlar gününü kutluyorum. Görüyorum ki Koçarlı'da kadınlar bu işe el koymuş. Hepinizi çok seviyoruz, sağ olun” diye konuşan Başkan Çerçioğlu, bütün Koçarlılıları 31 Mart akşamı Aydın Atatürk Kent Merkezi'ne beklediğini söyleyip, “O akşam büyük bir kutlama yapacağız” dedi.

Başkan Çerçioğlu'na Yeniköylü kadınlar seçim sürecinde enerji vermesi için Arnavut Böreği hediye ederken, Koçarlı Büyük Menderes Üretim ve Pazarlama Kooperatifi'nden kadınlar da “Mart’ın Sonu Bahar” temalı fular hediye ettiler.

Kadınlar, verdiği kooperatif sözünü tuttukları ve kooperatiflerinin kurulmasında önayak oldukları için Başkan Çerçioğlu'na ve Başkan Öztürk'e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.