Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çerçioğlu İsmet Sezgin'i andı

GÜNCEL 06.12.2017 - 15:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1691+ kez okundu.
 

Çerçioğlu İsmet Sezgin'i andı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, eski Aydın milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmet Sezgin'in birinci ölüm yıldönümü için bir mesaj yayımladı

AYDIN- Başkan Çerçioğlu: "İsmet Sezgin'i şükranla anıyoruz" dedi. Mesajında Sezgin'in Aydın'a ve Türkiye'ye uzun yıllar hizmet verdiğini söyleyen Başkan Çerçioğlu, Sezgin'in iz bırakan ve özlenen büyük bir devlet adamı olduğunu belirtti. Çerçioğlu "Aydınımızın yetiştirdiği, hepimize örnek olan merhum İsmet Sezgin, ülkemize verdiği önemli hizmetlerle halkımızın gönlünde yer etmiştir. Aydın'a sevdalı olan Sezgin, Aydınımıza önemli yatırımlar yapmış ve Aydın'ın kalkınmasında, gelişmesinde önemli görevler üstlenmiştir. Yaptığı hizmetlerle toplumumuza örnek olan İsmet Sezgin'i aramızdan ayrılışının birinci yılında saygıyla ve şükranla anıyorum" diye konuştu. Aydın’ın yetiştirdiği en önemli isimlerden olan ve geçen yıl 7 Aralık'ta aramızdan ayrılan İsmet Sezgin'in adını Aydın'daki önemli bulvarlardan birisine verdiklerini ifade eden Çerçioğlu, Sezgin'in adının yaşatılacağını sözlerine ekledi.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, eski Aydın milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmet Sezgin'in birinci ölüm yıldönümü için bir mesaj yayımladı

AYDIN- Başkan Çerçioğlu: "İsmet Sezgin'i şükranla anıyoruz" dedi. Mesajında Sezgin'in Aydın'a ve Türkiye'ye uzun yıllar hizmet verdiğini söyleyen Başkan Çerçioğlu, Sezgin'in iz bırakan ve özlenen büyük bir devlet adamı olduğunu belirtti. Çerçioğlu "Aydınımızın yetiştirdiği, hepimize örnek olan merhum İsmet Sezgin, ülkemize verdiği önemli hizmetlerle halkımızın gönlünde yer etmiştir. Aydın'a sevdalı olan Sezgin, Aydınımıza önemli yatırımlar yapmış ve Aydın'ın kalkınmasında, gelişmesinde önemli görevler üstlenmiştir. Yaptığı hizmetlerle toplumumuza örnek olan İsmet Sezgin'i aramızdan ayrılışının birinci yılında saygıyla ve şükranla anıyorum" diye konuştu.

Aydın’ın yetiştirdiği en önemli isimlerden olan ve geçen yıl 7 Aralık'ta aramızdan ayrılan İsmet Sezgin'in adını Aydın'daki önemli bulvarlardan birisine verdiklerini ifade eden Çerçioğlu, Sezgin'in adının yaşatılacağını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.