Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Çerçioğlu, engellilerle dans etti

GÜNCEL 04.12.2017 - 15:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1794+ kez okundu.
 

Çerçioğlu, engellilerle dans etti

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte engellilerle sahnede dans etti.

AYDIN - Program Aydın Atatürk Kent Meydanı’ndaki Atatürk Büstü’ne engelli derneklerinin çelenk sunması ile başladı. Çelenk sunma programının ardından Aydın’da bulunan engelli bireylere ve ailelerine Turistik Park’ta müzikli yemek düzenlendi. Yemekte bir araya gelen engelli bireyler ve aileleri hoşça vakit geçirdi. Aydın İl genelinde faaliyet gösteren engelli dernekleri bugüne kadar engelliler için yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Çerçioğlu’na plaket takdim ettiler. Aydın Altınokta Körler Derneği Başkanı Bayram Özen, Başkan Çerçioğlu’ndan sesli sinyalizasyon sisteminin kurulmasını istedi. Çerçioğlu, bu isteğe duyarsız kalmayarak, bu konuda hemen çalışmalara başlanacağını belirtti. Çerçioğlu, kendisine takdim edilen plaketlerden dolayı çok duygulandığını ifade ederek, “Bu zamana kadar engelliler için ne yapıldıysa tek başıma yapmadım. Sizlerle beraber yaptık. Sizlerin projelerini sadece hayata geçirdik” diye konuştu. Çerçioğlu, engelilerle birlikte dans etti Yemeğe katılan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, engellilerin sahneye çağrısına kayıtsız kalmadı, sahneye gelerek engellilerle beraber türkülere ve şarkılara eşlik etti. Sahnede Çerçioğlu ile dans eden ve oynayan engellilerin sevinci görülmeye değerdi.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte engellilerle sahnede dans etti.

AYDIN - Program Aydın Atatürk Kent Meydanı’ndaki Atatürk Büstü’ne engelli derneklerinin çelenk sunması ile başladı. Çelenk sunma programının ardından Aydın’da bulunan engelli bireylere ve ailelerine Turistik Park’ta müzikli yemek düzenlendi. Yemekte bir araya gelen engelli bireyler ve aileleri hoşça vakit geçirdi.

Aydın İl genelinde faaliyet gösteren engelli dernekleri bugüne kadar engelliler için yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Çerçioğlu’na plaket takdim ettiler.

Aydın Altınokta Körler Derneği Başkanı Bayram Özen, Başkan Çerçioğlu’ndan sesli sinyalizasyon sisteminin kurulmasını istedi. Çerçioğlu, bu isteğe duyarsız kalmayarak, bu konuda hemen çalışmalara başlanacağını belirtti. Çerçioğlu, kendisine takdim edilen plaketlerden dolayı çok duygulandığını ifade ederek, “Bu zamana kadar engelliler için ne yapıldıysa tek başıma yapmadım. Sizlerle beraber yaptık. Sizlerin projelerini sadece hayata geçirdik” diye konuştu.

Çerçioğlu, engelilerle birlikte dans etti

Yemeğe katılan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, engellilerin sahneye çağrısına kayıtsız kalmadı, sahneye gelerek engellilerle beraber türkülere ve şarkılara eşlik etti. Sahnede Çerçioğlu ile dans eden ve oynayan engellilerin sevinci görülmeye değerdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.