Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çerçioğlu: Enerya Aydın’a haksızlık yapıyor

SİYASET 18.03.2019 - 12:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2727+ kez okundu.
 

Çerçioğlu: Enerya Aydın’a haksızlık yapıyor

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun, Aydın’a birçok hizmette haksızlık edildiğini belirterek vatandaşın temel yaşam giderleri arasında yer alan doğalgazdaki fahiş fiyatın indirilmesi gerektiğini belirttiği bildirildi.

AYDIN- Hükümeti ve isim vermeden Aydın’daki doğalgaz dağıtımını yapan Enerya Firmasını eleştiren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın’a ve Aydınlı vatandaşlara haksızlık edildiğini belirterek “Aydın’da doğalgaz Muğla’dan yüzde 27, Denizli’den ise yüzde 26 daha pahalı. Bu haksızlığa son versinler” diye konuştu. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 100 milyon liraya kamulaştırdığı 177 dönüm Aydın Tekstil alanında yapılacak olan 25 milyon lira proje tutarındaki Tekstil Park Yaşam Alanı’nın temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Aydın’a merkezi hükümet ve çeşitli firmalar tarafından üvey evlat muamelesi uygulandığını söyledi. Özellikle doğalgaz konusunda Aydınlılara ciddi bir mağduriyet yaşatıldığını belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın’da doğalgaz kullanımın çevre illere göre yüzde 25 oranında fazla fatura bedeli ödetildiğini dile getirdi. “AYDINLI VATANDAŞTAN GAZ KULLANIMINDA YÜZDE 25 DAHA FAZLA PARA ALINIYOR” Aydın’da doğalgaz kullanan vatandaşların ciddi oranda mağdur edildiğini ve bu mağduriyete ‘dur’ denilmesi gerektiğini kaydeden Başkan Çerçioğlu, “Aydınlı vatandaşa doğalgaz faturası çevre illere göre ortalama yüzde 25 daha fazla kesiliyor. Doğalgazın birim fiyatı Denizli’de yüzde 26, Muğla’da yüzde 27 oranında Aydın’dan daha ucuz. Neden Aydın’da doğalgazı daha pahalıya satıyorlar! Aydınlı vatandaşımıza doğalgaz faturalarında yapılan bu haksızlığa son versinler” ifadelerini kullandı.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun, Aydın’a birçok hizmette haksızlık edildiğini belirterek vatandaşın temel yaşam giderleri arasında yer alan doğalgazdaki fahiş fiyatın indirilmesi gerektiğini belirttiği bildirildi.

AYDIN- Hükümeti ve isim vermeden Aydın’daki doğalgaz dağıtımını yapan Enerya Firmasını eleştiren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın’a ve Aydınlı vatandaşlara haksızlık edildiğini belirterek “Aydın’da doğalgaz Muğla’dan yüzde 27, Denizli’den ise yüzde 26 daha pahalı. Bu haksızlığa son versinler” diye konuştu.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 100 milyon liraya kamulaştırdığı 177 dönüm Aydın Tekstil alanında yapılacak olan 25 milyon lira proje tutarındaki Tekstil Park Yaşam Alanı’nın temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Aydın’a merkezi hükümet ve çeşitli firmalar tarafından üvey evlat muamelesi uygulandığını söyledi. Özellikle doğalgaz konusunda Aydınlılara ciddi bir mağduriyet yaşatıldığını belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın’da doğalgaz kullanımın çevre illere göre yüzde 25 oranında fazla fatura bedeli ödetildiğini dile getirdi.

“AYDINLI VATANDAŞTAN GAZ KULLANIMINDA YÜZDE 25 DAHA FAZLA PARA ALINIYOR”

Aydın’da doğalgaz kullanan vatandaşların ciddi oranda mağdur edildiğini ve bu mağduriyete ‘dur’ denilmesi gerektiğini kaydeden Başkan Çerçioğlu, “Aydınlı vatandaşa doğalgaz faturası çevre illere göre ortalama yüzde 25 daha fazla kesiliyor. Doğalgazın birim fiyatı Denizli’de yüzde 26, Muğla’da yüzde 27 oranında Aydın’dan daha ucuz. Neden Aydın’da doğalgazı daha pahalıya satıyorlar! Aydınlı vatandaşımıza doğalgaz faturalarında yapılan bu haksızlığa son versinler” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.