Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çerçioğlu, deve güreşlerine katıldı

GÜNCEL 04.12.2017 - 08:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2297+ kez okundu.
 

Çerçioğlu, deve güreşlerine katıldı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Koçarlı Geleneksel Deve Güreşi Şenliği’ne katıldı.

AYDIN- Başkan Çerçioğlu’nun güreş arenasında halkı selamlaması ile güreş alanında büyük coşku yaşanırken, vatandaşlar Başkan Çerçioğlu’na alkışlarla ve sevgi gösterileri ile eşlik etti.  Bu yıl dördüncüsü düzenlenen deve güreşi şenliğinde, Ege, Marmara ve Akdeniz bölgelerinden 150 pehlivan deve yer aldı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce deve güreşi sevenleri bir araya getiren güreşler nefesleri kesti. “KOÇARLI HALKI ADINA BAŞKANIMIZATEŞEKKÜR EDİYORUM” Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, Başkan Çerçioğlu’na güreşe katılımından dolayı teşekkür ederek, “Bu yıl dördüncüsünü düzenlemiş olduğumuz Deve Güreşi Şenliğimiz her yıl olduğu gibi yoğun ilgi gördü. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’nun güreşimize katılarak bizleri onurlandırmasından dolayı çok mutluyuz. Koçarlı halkı adına kendisine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Büyükşehir Belediyesi deve güreşini “Yaz dostum” isimli deveyi yenen “Küçük Gezer” isimli deve kazandı. Güreşi kazanan deve sahibi kupasını Başkan Çerçioğlu’nun elinden aldı. Başkan Çerçioğlu güreşleri izledikten sonra yoğun sevgi seli eşliğinde Koçarlı’dan ayrıldı.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Koçarlı Geleneksel Deve Güreşi Şenliği’ne katıldı.

AYDIN- Başkan Çerçioğlu’nun güreş arenasında halkı selamlaması ile güreş alanında büyük coşku yaşanırken, vatandaşlar Başkan Çerçioğlu’na alkışlarla ve sevgi gösterileri ile eşlik etti.

 Bu yıl dördüncüsü düzenlenen deve güreşi şenliğinde, Ege, Marmara ve Akdeniz bölgelerinden 150 pehlivan deve yer aldı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce deve güreşi sevenleri bir araya getiren güreşler nefesleri kesti.

“KOÇARLI HALKI ADINA BAŞKANIMIZATEŞEKKÜR EDİYORUM”

Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, Başkan Çerçioğlu’na güreşe katılımından dolayı teşekkür ederek, “Bu yıl dördüncüsünü düzenlemiş olduğumuz Deve Güreşi Şenliğimiz her yıl olduğu gibi yoğun ilgi gördü. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’nun güreşimize katılarak bizleri onurlandırmasından dolayı çok mutluyuz. Koçarlı halkı adına kendisine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi deve güreşini “Yaz dostum” isimli deveyi yenen “Küçük Gezer” isimli deve kazandı. Güreşi kazanan deve sahibi kupasını Başkan Çerçioğlu’nun elinden aldı. Başkan Çerçioğlu güreşleri izledikten sonra yoğun sevgi seli eşliğinde Koçarlı’dan ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.