Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Çerçioğlu Çine’de düzenlenen deve güreşlerini izledi

SİYASET 18.02.2019 - 12:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2894+ kez okundu.
 

Çerçioğlu Çine’de düzenlenen deve güreşlerini izledi

Yörük kültürüne katkılarda bulunan ve geleneksel deve güreşlerine önemli destekler veren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çine Belediyesi tarafından düzenlenen deve güreşlerini izledi.

AYDIN- Binlerce vatandaşın yoğun tezahüratları ve sevgi gösterileri eşliğinde güreş arenasına giren Başkan Çerçioğlu’nu Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer karşıladı. Başkan Dinçer ve Efeler Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Atay ile beraber vatandaşları selamlayan Başkan Çerçioğlu’na İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Derya Kamil Karaca ve CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin ile sivil toplum örgütleri temsilcileri eşlik etti. Çine Belediye Başkanlığı Kupası için kıyasıya mücadele eden develer, seyircilere heyecan dolu anlar yaşattı. Güreş müsabakaları sonucu Çine Belediye Başkanlığı Kupasını kazanan develerin kupasını sahiplerine Başkan Çerçioğlu takdim etti. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, vatandaşlar tarafından kendisine gösterilen yoğun ilgi için teşekkür etti.
Yörük kültürüne katkılarda bulunan ve geleneksel deve güreşlerine önemli destekler veren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çine Belediyesi tarafından düzenlenen deve güreşlerini izledi.

AYDIN- Binlerce vatandaşın yoğun tezahüratları ve sevgi gösterileri eşliğinde güreş arenasına giren Başkan Çerçioğlu’nu Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer karşıladı. Başkan Dinçer ve Efeler Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Atay ile beraber vatandaşları selamlayan Başkan Çerçioğlu’na İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Derya Kamil Karaca ve CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin ile sivil toplum örgütleri temsilcileri eşlik etti.

Çine Belediye Başkanlığı Kupası için kıyasıya mücadele eden develer, seyircilere heyecan dolu anlar yaşattı. Güreş müsabakaları sonucu Çine Belediye Başkanlığı Kupasını kazanan develerin kupasını sahiplerine Başkan Çerçioğlu takdim etti.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, vatandaşlar tarafından kendisine gösterilen yoğun ilgi için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.