Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Çerçioğlu, Çiftçi Bereketi Keşkek Hayrı’na katıldı

SİYASET 10.03.2019 - 17:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3854+ kez okundu.
 

Çerçioğlu, Çiftçi Bereketi Keşkek Hayrı’na katıldı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Nazilli'nin Çapahasan Mahallesi'nde geleneksel olarak düzenlenen Çapahasan Çiftçi Bereketi Keşkek Hayrı'na katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

AYDIN- Nazillili vatandaşlar ve muhtarlar Başkan Çerçioğlu'nu “Nazilli'nin Özlemi” sloganlarıyla coşkuyla karşıladı. İYİ Parti Nazilli Belediye Başkan Adayı Kürşat Engin Özcan ve CHP Parti Meclisi Üyesi ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan'ın yanı sıra İyi Parti ve CHP İlçe yönetiminin de tam kadro eşlik ettiği Başkan Çerçioğlu, vatandaşlarla sohbet etti. Keşkek hayrına yaklaşık 5 bin vatandaş katılırken Başkan Çerçioğlu, hayra gelen vatandaşlarla tek tek tokalaşıp onların Büyükşehir Belediyesi'nden taleplerini de dinledi. Vatandaşlar, Başkan Çerçioğlu'nu ve Nazilli'nin daha iyi olması için Başkan Kürşat Engin Özcan'ı destekleyeceklerini söyledi. Yemekte Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Kadın Mehteran Takımı bir gösteri sunarken Halk Oyunları Topluluğu da zeybek oynadı.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Nazilli'nin Çapahasan Mahallesi'nde geleneksel olarak düzenlenen Çapahasan Çiftçi Bereketi Keşkek Hayrı'na katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

AYDIN- Nazillili vatandaşlar ve muhtarlar Başkan Çerçioğlu'nu “Nazilli'nin Özlemi” sloganlarıyla coşkuyla karşıladı.

İYİ Parti Nazilli Belediye Başkan Adayı Kürşat Engin Özcan ve CHP Parti Meclisi Üyesi ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan'ın yanı sıra İyi Parti ve CHP İlçe yönetiminin de tam kadro eşlik ettiği Başkan Çerçioğlu, vatandaşlarla sohbet etti.

Keşkek hayrına yaklaşık 5 bin vatandaş katılırken Başkan Çerçioğlu, hayra gelen vatandaşlarla tek tek tokalaşıp onların Büyükşehir Belediyesi'nden taleplerini de dinledi. Vatandaşlar, Başkan Çerçioğlu'nu ve Nazilli'nin daha iyi olması için Başkan Kürşat Engin Özcan'ı destekleyeceklerini söyledi.

Yemekte Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Kadın Mehteran Takımı bir gösteri sunarken Halk Oyunları Topluluğu da zeybek oynadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.